Ο Ρενάτο Μαργκάσα με ανάρτηση του ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της καριέρας του.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο 37χρονος Πορτογάλος με κυπριακή υπηκοότητα μετά από μια 15ετή θητεία στην Κύπρο σε Δόξα, ΑΕΚ, Ομόνοια, Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια και να αναλάβει ρόλο σκάουτερ στη Σαλαμίνα.
Η ανάρτηση του:
«28/06/2023… Ακριβώς 15 χρόνια από τότε που έφτασα στην Κύπρο!! Σήμερα είναι η πιο δύσκολη μέρα της επαγγελματικής μου ζωής… Σταματώ να παίζω ποδόσφαιρο ως επαγγελματίας (σίγουρα θα με δείτε να παίζω κάπου 😁)
Rui Junior και Πάμπο Χριστοδούλου, χωρίς την πίστη και την εμπιστοσύνη σας να με φέρετε εδώ, τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να συμβεί!!
Είχα την ευκαιρία να παίξω σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες σε αυτό το καταπληκτικό νησί, χωρίς να καταφέρω όλα όσα ήθελα, αλλά παίζοντας πάντα με όλη μου την καρδιά, το πάθος και τον επαγγελματισμό μου!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προέδρους και τα μέλη των επιτροπών, το προπονητικό επιτελείο, το ιατρικό επιτελείο και τους συμπαίκτες που είχα στη Δόξα Κατωκοπιάς, την ΑΕΚ Λάρνακας, την Ομόνοια Λευκωσίας, την Ανόρθωση Αμμοχώστου, τη Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου και την Εθνική Κύπρου για την υποστήριξη και τη βοήθεια που δίνατε πάντα…
Κύπριοι φίλοι του ποδοσφαίρου, ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλη την αγάπη και το σεβασμό που δείξατε απέναντί μου όλη αυτή την περίοδο!! Είμαι τόσο ευγνώμων για όλα όσα έκανε αυτή η χώρα και οι Κύπριοι για μένα!!
Τώρα ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε ένα νέο έργο με την ίδια αφοσίωση όπως πάντα… Σας ευχαριστώ πολύ όλους στη Νέα Σαλαμίνα για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνετε! ⭐️ Μαμά… Όπου κι αν είσαι, είμαι σίγουρος ότι είσαι περήφανη για μένα»
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:27
Με ανάρτηση του στα social media ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Χρήστος Πουλλαΐδης, καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο, τη δεύτερη φάση τις τουρκικής εισβολής, η οποία έγινε σαν σήμερα πριν από 51 χρόνια (14/08/1974).
13/08 @ 13:18
Η εικόνα της Ανόρθωσης σε κάποια φιλικά παιχνίδια, προβλημάτισε τους ανθρώπους της Αμμοχωστιανής ομάδας, με τον Απόστολο Μακρίδη να ετοιμάζει ορισμένες... διορθωτικές κινήσεις, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
12/08 @ 15:19
Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.
12/08 @ 14:13
Η ενημέρωση από την Ανόρθωση.
12/08 @ 09:52
Δηλώσεις στον SuperSport FM έκανε η εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, την επομένη της φιλικής ήττας της ομάδας της από τον ΑΠΟΕΛ με 0-3.
11/08 @ 22:12
Οι δηλώσεις του προπονητή της Ανόρθωσης Χοακίν Γκόμεθ μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με το ΑΠΟΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS