Φιλική τριάρα με... δίμπαλο Πιέρου και Σατσιά (BINTEO)
Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε 3-0 (Σωτηρίου 77', 84, Σατσιάς 83') την Ανόρθωση σε φιλικό προετοιμασίας στο πλαίσιο του 1ου Τουρνουά Προσφυγιάς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Έχω ένα θυμό… Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση 75 λεπτών τα ρίξαμε όλα τα σκουπίδια. Φυσικά δεν μπορούμε να φέρουμε σούπερ σταρ όμως φέραμε παίκτες που έχουν τις αδυναμίες τους όμως έχουν κάτι πολύ καλό.
Κτίζουμε μια ομάδα που πρέπει να διεκδικήσει κάποιες θέσεις. Αυτή τη στιγμή 12-13 παίκτες είναι σε καλή κατάσταση και μπορούσαμε στα 75 λεπτά να σκοράρουμε όμως υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι ακόμα έτοιμοι.
Κάποιοι είχαν τραυματισμούς και έρχονται πίσω. Είναι κοντά όμως δεν είναι ακόμα εκεί που θέλουμε. Θέλουμε να κάνουμε 5 αλλαγές και να μην βλέπουμε αλλαγή στο πως παρουσιαζόμαστε, όμως είδαμε στα τελευταία 15 λεπτά.
Δεν μπορούμε να απογοητεύομε έτσι τον κόσμο. Όταν φοράμε αυτό το σήμα πρέπει να δίνουμε τα πάντα είτε παίζει 1 λεπτό είτε 90 λεπτά. Αλλιώς το να βάλουν ξανά αυτή τη φανέλα θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να σεβόμαστε τον κόσμο...».
Για την τακτική… «Θέλω οι αντίπαλοι να βλέπουν την τακτική μας και να είναι δύσκολο να μας καταλάβουν. Να είμαστε ευέλικτοι. Ο Απόστολος Μακρίδης ήξερε όταν με προσλάμβανε το στιλ μου. Δεν υπάρχουν κανόνες από τον Απόστολο. Παίξαμε με τριάδα όμως σε άλλα παιχνίδια παίξαμε με τέσσερις…Θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το καλύτερο σύστημα για να φτιάξουμε ταυτότητα. Να έχουμε κατοχή και να επιτεθόμαστε περισσότερο από τον αντίπαλο, να κάνουμε πρέσινγκ. Πιστεύω ότι στα επίσημα παιχνίδια μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα από αυτά τα 75 λεπτά που παίξαμε καλά σήμερα και να κερδίζουμε».
Για τον Ματίας Σπόλιαριτς, που τον έβγαλε εκτός μετά από πολύ λίγο… «Είναι καθαρό για όλους. Έχασε κάθε μπάλα που κρατούσε. Είτε παίζεις 5 λεπτά είτε 10 και φοράς αυτό το σήμα πρέπει να παίξεις στα σωστά στάνταρ. Είμαι ειλικρινής. Ο Ιωάννου, ο Aboagye και Rodrigez έκαναν πολύ καλή δουλειά και πρέπει και οι υπόλοιποι να είναι στο ίδιο επίπεδο. Μπορώ να καταλάβω πως κάτι δεν θα γίνει καλύτερο. Αν παίξεις 20 λεπτά και δεν είναι η μέρα σου δεν θα το κάνω χειρότερο για σένα… Θα βάλω κάποιον που είναι παραγωγικός».