Οι οργανωμένοι οπαδοί της Πάφου με ανακοίνωση «εξαπολύουν πυρά» κατά του ΚΟΑ αναφορικά με το γηπεδικό ζήτημα που έχει προκύψει.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΑΦΙΤΕΣ, εδώ και αρκετούς μήνες, παραμείναμε κακώς όπως αποδείχτηκε απλοί θεατές στο νέο “μαγείρεμα” που γίνεται ΕΝΑΝΤΙΟΝ της Ομάδας μας με το θέμα της έδρας μας για τη νέα χρονιά.

Πιστέψαμε βλέπετε οι αφελείς, ότι η δυναμική του σωματείου μας στα γήπεδα και στις κερκίδες, θα πείσει τις “άμεμπτες” και “δίκαιες” αυτές “προσωπικότητες” που για δεκαετίες διοικούν τον αθλητισμό μας, να μας “επιτρέψουν σαν επαρχία, να αναπνεύσουμε”. Όλα όμως αλλάζουν και όλα παραμένουν ίδια, γιατί είτε λεγόμασταν ΑΠΟΠ, είτε Ευαγόρας, είτε ΠΑΦΟΣ, ανέκαθεν ήμασταν τα “αγαπημένα παιδιά” αυτών των κυρίων! Από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε: “Τταβάες”, συνεχόμενα “ανθρώπινα” διαιτητικά λάθη και ένα σωρό άλλα παραδείγματα της “αγάπης” σας!

Από σήμερα όμως, όλα αλλάζουν και ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ! Καλούμε λοιπόν τους αρμόδιους του ΚΟΑ, της ΚΟΠ, αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ΑΜΕΣΑ να δώσουν λύση, διότι η οργή του φιλήσυχου κατά τ’ άλλα Παφίτη οπαδού, θα είναι κάτι που δεν έχουν ΠΟΤΕ ξαναδεί και ίσως εκεί να σταματήσουν επιτέλους να παίζουν με την νοημοσύνη μας!

Παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό ένα θέατρο του παραλόγου, με ενορχηστρωτή τον Κ.Ο.Α, που σε κάθε επίσημη τοποθέτηση μέχρι στιγμής, τονίζει ότι θα βρεθεί η λύση ώστε να μην ξεσπιτωθούμε και την ίδια ώρα, τρέχει τις διαδικασίες για την αλλαγή του στίβου, ενός γηπέδου που χρήζει ολικής ανακαίνισης εδώ και χρόνια! Βέβαια, όταν η Διοίκηση της Πάφου “παρακαλεί”, εκεί φθάσαμε, να ανακαινίσει το Παφιακό και να φτιάξει και στίβο δαπανώντας συνολικά ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ χωρίς να επιβαρυνθεί το κράτος ούτε ένα ευρώ, δεν βλέπουμε καμία βιασύνη από τους, κατά τα άλλα, υπέρμαχους της αναβάθμισης των γηπεδικών εγκαταστάσεων της χώρας. Η πρόταση της ομάδας μας έγινε με τον πλέον επίσημο τρόπο και ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ!!

ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ,

Ως Παφίτης, αλλά πάνω απ΄ όλα ως δίκαιος πρόεδρος, ζητάμε από εσένα να πράξεις τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ και να δώσεις την ευκαιρία σε αυτή την ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, όπως καλά γνωρίζεις, αδικημένη πόλη, να μεγαλώσει ποδοσφαιρικά όπως της αξίζει! Η Πάφος, έχει αποδείξει κατά καιρούς, ότι σε αντίθεση με άλλους, ούτε χάρες ζητάει, ούτε χορηγίες για να φτιάξει γήπεδα, ούτε βοήθειες για να καλύψει χρέη! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ απλα, όχι μόνο να παραμείνουμε στο ΠΑΦΙΑΚΟ ΜΑΣ, αλλά να παραχωρηθεί και στην ομάδα μας, ώστε να το κάνουμε ένα πραγματικό στολίδι και το κορυφαίο γήπεδο στην Κύπρο!

Με τον πιο επίσημο τρόπο, ως ΘΥΡΑ 5, θα δώσουμε κύριοι μια τελευταία ευκαιρία να βρείτε λύσεις, διότι το σενάριο να μας στείλετε σε άλλη Επαρχία, απλά ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ! ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΤΑΡΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΦΙΑΚΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΑΦΙΑΚΟΥ! Και όλα αυτά, το επαναλαμβάνουμε για να γνωρίζει και ο κόσμος, χωρίς να ζητάμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από το κράτος, άλλωστε ΠΟΤΕ οι ομάδες μας δεν είχαν την οποιαδήποτε εύνοια από τα κέντρα αποφάσεων, αντίθετα μας έχετε κυνηγήσει ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ!!

Θυμίζουμε επίσης στον κόσμο, ότι όταν είχε επισκευαστεί το ταρτάν του Τσιρείου, ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε ξεσπιτωθεί, αλλά τα έργα γίνονταν ταυτόχρονα! Είπαμε όμως, η “αγάπη” σας προς την πόλη μας είναι διαχρονική και σας διαβεβαιώνουμε ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία!

Θα μπορούσαμε είναι η αλήθεια, να γράφουμε για μέρες, απαριθμώντας πόσες φορές, εντελώς απροκάλυπτα έχετε αδικήσει τον σύλλογο μας και κατ΄ επέκταση την πόλη μας σε όλα τα επίπεδα!

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ!! ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ή ΣΤΟ ΠΑΦΙΑΚΟ Ή ΣΤΟ ΠΑΦΙΑΚΟ!!

ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ,ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΦΙΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ…

Υ.Γ: ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΕΥΑΓΟΡΑ ΜΑΣ

ΣΥ.ΦΙ. ΠΑΦΟΣ – ΘΥΡΑ 5».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαζί με το κύπελλο -ThemaSports
19/05 @ 19:40

Μαζί με το κύπελλο

Ομαδική φωτογράφηση με το κύπελλο είχαν άπαντες στην Πάφο

Μήνυμα Γκολντάρ-ThemaSports
19/05 @ 18:48

Μήνυμα Γκολντάρ

Ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια από τον αμυντικό της Πάφου

Παραμένει ΨΗΛΑ ο πήχης: Ο επόμενος μεγάλος στόχος της Πάφου... μέχρι τον επόμενο!-ThemaSports
19/05 @ 15:31

Παραμένει ΨΗΛΑ ο πήχης: Ο επόμενος μεγάλος στόχος της Πάφου... μέχρι τον επόμενο!

Το ρόδι έσπασε, η Πάφος όχι μόνο βγήκε Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά κατέκτησε και το πρώτο της τρόπαιο, νικώντας με εμφατικό τρόπο την Ομόνοια στον ψεσινό τελικό κυπέλλου!

Τρομερό ξέσπασμα Ντουμπόφ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
19/05 @ 13:31

Τρομερό ξέσπασμα Ντουμπόφ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο εκ των ιδιοκτητών της Πάφος FC, Ρομάν Ντουμπόφ, ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια, πανηγυρίζοντας σαν μικρό παιδί την κατάκτηση του τίτλου!

Πάφος FC: Οι... φωτοβολίδες που έφεραν το Κύπελλο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 20:00

Πάφος FC: Οι... φωτοβολίδες που έφεραν το Κύπελλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο Τάνκοβιτς πετύχαινε στις καθυστερήσεις του επαναληπτικού ημιτελικού κόντρα στον Απόλλωνα στο «Αλφαμέγα» εκείνη τη... μυθική γκολάρα και έδωσε στην Πάφο την ιστορική πρόκριση στον τελικό, πολλοί είπαν και όχι άδικα όπως αποδείχθηκε, ότι ήταν σημάδι τίτλου!

Γι' αυτό ο τελικός είναι... «άλλο» παιχνίδι - Πήρε ΑΡΙΣΤΑ και στην πνευματική προετοιμασία ο Καρσέδο-ThemaSports
19/05 @ 22:00

Γι' αυτό ο τελικός είναι... «άλλο» παιχνίδι - Πήρε ΑΡΙΣΤΑ και στην πνευματική προετοιμασία ο Καρσέδο

Στις προηγούμενες τέσσερις «μονομαχίες» τους στο πρωτάθλημα, η παρτίδα ήταν ισόπαλη για Ομόνοια και Πάφο, αφού μετρούσαν από μία νίκη (εκτός έδρας) στην πρώτη φάση και δύο ισοπαλίες στα πλέι-οφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ