Πόλυς ΧαραλάμπουςΤο προανήγγειλε χθες ο Σωφρόνης Αυγουστή, ότι είναι θέμα χρόνου να βγουν μετεγγραφικές ανακοινώσεις.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Βάσει των τελευταίων πληροφοριών, ενδεχομένως η πρώτη προσθήκη που θα ανακοινώσουν οι κυπελλούχοι, να είναι αυτή του Μπράιαν Νταμπό.
Ο 31χρονος χαφ από την Μπουρκίνα Φάσο, συμφώνησε πριν δυο εβδομάδες με τους τεχνικούς υπεύθυνους της ομάδας, προσπαθεί να πάρει το χαρτί ελευθερίας από τον Άρη Θεσσαλονίκης.
Για τον Γουίλι Σεμέδο, αμέσως μετά την διαδυκτιακή συνέντευξη Παπασταύρου, σχεδόν οι πάντες έκαναν λόγο για κλειστή μετεγγραφή.
Την τελευταία εβδομάδα, βγαίνει ότι δεν είναι δεδομένο ότι ο πρώην παίχτης της Πάφου και της Αλκής, θα φορέσει την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι.
Στη μετεγγραφική λίστα της Ομόνοιας, συνεχίζει να βρίσκεται το όνομα του Noρβηγού - Πακιστανού άσου Γκαγιάς Ζαχίντ. Κυκλοφορεί ελεύθερος στο παζάρι, εδώ και ένα μήνα.
Η σπουδαία νίκη της Μπαρτσελόνα στο Νιουκάστλ και η εύκολη επικράτηση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Νάπολι ήταν τα σημαντικότερα αποτελέσματα της τρίτης μέρας στην πρώτη αγωνιστική του Champions League, στην οποία οι Ελληνες παίκτες έμειναν αήττητοι.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/09 @ 21:15
Απάντησε στην Ομόνοια με ανακοίνωση της η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
18/09 @ 19:48
Για μια αγωνιστική έμειναν εκτός ορισμών οι διαιτητές Χρυσοβαλάντης Θεουλή και Μενέλαος Αντωνίου.
18/09 @ 20:23
Οι αντιδράσεις των σχολιαστών του ΟΜΟΝΟΙA TV στον αγώνα με την ΑΕΚ.
18/09 @ 19:15
Με δόσεις μέχρι το τέλος του 2027 ήθελαν να πληρώσουν για την μεταγραφή του Λοΐζου οι Ισραηλινοί της Χάποελ Τελ Αβίβ.
18/09 @ 17:45
Η Ομόνοια ανακοίνωσε όπως ήταν αναμενόμενο ότι MVP του αγώνα με την ΑΕΚ είναι ο Άιτινγκ
18/09 @ 12:51
Δεν σταματούν τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ για Λοΐζου και τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ομόνοιας και Χάποελ.
BEST OF THEMASPORTS