Ο Υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 .
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Έχει ολοκληρωθεί πριν από μερικά λεπτά η δεύτερη προπόνηση της ημέρας, πάμε στο ξενοδοχείο για φαγητό και το απόγευμα ξανά σε προπόνηση. Το πρωί έχει τρέξιμο στην παραλία, ακολούθως γίνεται η δεύτερη και η τρίτη προπόνηση στο γήπεδο. Ο καιρός είναι εξαιρετικός, χαμηλές θερμοκρασίες. Σήμερα περιμένουμε τρεις αφίξεις, τους Πηλέα, Γιαγκό και Μαγιαμπέλα που ήταν διεθνείς και πήραν λίγες περισσότερες μέρες ξεκούρασης και από αύριο θα πιάσουν δουλειά».
Για τα φιλικά: «Στις 5 του μήνα την Άουτα και δύο μέρες αργότερα την Μέτα. Οι παίκτες που θα έχουν πολλές προπόνησης και εκείνα τα παιχνίδια δεν προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα. Θα περιμένουμε να πάμε στην Αυστρία όπου θα δώσουμε πιο σοβαρά παιχνίδια για να δούμε που βρισκόμαστε».
Για τα ευρωπαϊκά: «Ζητήσαμε από την ΟΥΕΦΑ να διεξαχθεί στις 26 του μήνα στις 20:00 το βράδυ. Αν προκριθεί η ΜΠΑΤΕ θα παίξουμε στην Ουγγαρία που έχουν δηλώσει την έδρα τους».
Για τους Μεντιούπ, Γιαμπλόσκι, Σικόρσκι και Ντελμίρο: «Οι δύο πρώτοι είναι παίκτες που έχουν συμβόλαιο αλλά δεν υπολογίζονται και ενημερώθηκαν και είναι στην αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης. Μέχρι τότε τους παρέχουμε γυμναστή στην Κύπρο και προπονούνται εκεί. Όσον αφορά τους άλλους δύο, δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο όμως εμείς δεν τους έχουμε κλείσει την πόρτα. Θα δούμε πως θα προχωρήσουμε με τον προγραμματισμό».
Για ενίσχυση: «Είμαστε σε επαφές με παίκτες, θέλουμε να τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα την ενίσχυση όμως δεν υπάρχει κάτι νεότερο».
Για τον Κακόριν: «Είναι ένα θέμα πολύ σημαντικό για εμάς και το χειρίζονται αποκλειστικά οι ιδιοκτήτες και όταν υπάρξει θετική ή αρνητική εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε. Δεν έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Δεν βάλαμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, όμως δεν μπορεί να τραβήξει και πάρα πολύ γιατί και ο παίκτης θα πρέπει να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων. Ευχόμαστε να κλείσει το θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται, όμως από τη στιγμή που εμπλέκονται πολλοί καθυστερεί κάπως. Σε περίπτωση που δεν συνεχίσει στην ομάδα μας, δεν θα μείνουν παραπονεμένοι οι φίλοι του Άρη. Είμαι βέβαιος πως οι ιδιοκτήτες θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό του. Για την ώρα όμως ο Κακόριν παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα. Ανήκει στη Φιορεντίνα, είναι και θέμα πως το χειρίζεται η ίδια η ομάδα του, ο παίκτης έχει ένα υψηλό συμβόλαιο για τα κυπριακά δεδομένα. Δεν νομίζω να υπάρχει ομάδα στη χώρα μας που να μπορεί να τον αγοράσει και να πληρώνει και ένα τόσο ψηλό συμβόλαιο».
Αν υπάρχουν προτάσεις σε παίκτες του Άρη: «Προτάσεις επίσημες δεν έχουμε, αλλά είναι δεδομένο πως αφού ολοκληρωθεί η προετοιμασία και ο προπονητής αξιολογήσει όλους τους παίκτες με το ρόστερ συμπληρωμένο, τότε είμαι βέβαιο πως αυτοί που δεν θα ικανοποιήσουν θα είναι στη λίστα προς παραχώρηση είτε ως δανεικοί είτε ως ελεύθεροι».
Για τον αγώνα του Σούπερ Καπ: «Δεν έχουμε επίσημη απάντηση από την ΚΟΠ. Μια πιθανή ημερομηνία είναι 22 Ιουλίου».
Η «ΑΕΚ Αρένα» άνοιξε τις πύλες της το βράδυ του Σαββάτου (24/05) για τους... εκστασιασμένους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά για αρκετή ώρα το πούλμαν με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας τους και άπαντες γιόρτασαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του κυπέλλου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/05 @ 12:30
Συλλυπητήριο μήνυμα για τον επί σειρά ετών φροντιστή του Άρη, Τάκη Μιχαήλ, από τον Χαράλαμπο Χριστοφή:
24/05 @ 11:24
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Άρη Λεμεσού:
23/05 @ 11:11
Δείτε την ανακοίνωση του Άρη
23/05 @ 09:12
Ο Άρης Λεμεσού ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον αμυντικό της ομάδας από τη Μπουρκίνα Φάσο, Στιβ Γιαγκό μέχρι το 2027.
22/05 @ 15:15
Ανακοίνωση από τον Άρη για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Αλεξεϊ Νταζόρτσεφ.
22/05 @ 09:18
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σενεγαλέζο επιθετικό, Γιανίκ Γκομίς.
BEST OF THEMASPORTS