Ανοίγουν τα εστιατόρια στο «Άλφα Μέγα»!

Ανοίγουν τα εστιατόρια στο «Άλφα Μέγα»!

Στους πρώτους έξι μήνες λειτουργίας του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Κολόσσι, αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι σχολίασαν το ότι δεν άνοιξαν τα εστιατόρια.

Στο όλο πρότζεκτ υπάρχει πρόνοια για δυο καφεστιατόρια στην ανατολική κερκίδα, για τις ανάγκες των απλών θεατών.

Καταβάλλεται προσπάθεια, να ανοίξουν τα εν λόγω υποστατικά με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Την ευθύνη για την διαχείριση των εστιατορίων, θα την έχει φυσικά η εταιρία που κέρδισε την προσφορά για τις καντίνες, όπως και για την εξυπηρέτηση και προσφορά υπηρεσιών (φαγητό και ποτό) των «ενοίκων» των  επίσημων θεωρείων (VIP Boxes).  

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Αποτυχία ο αποκλεισμός, μόνο νίκη με Ομόνοια - Ενδιαφέρον από Κύπρο και εξωτερικό για Κβιλιτάια»

«Αποτυχία ο αποκλεισμός, μόνο νίκη με Ομόνοια - Ενδιαφέρον από Κύπρο και εξωτερικό για Κβιλιτάια»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, την επομένη του αποκλεισμού της ομάδας του από το κύπελλο, μετά την ήττα από την ΑΕΛ με 0-1.