Themasports

Δηλώσεις στον Super sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις εκδηλώσεις: «Ήταν ένα μεγάλο πρότζεκτ και το αποτέλεσμα ικανοποίησε άπαντες. Η παρουσία του κόσμου είναι που έκανε τις εκδηλώσεις πετυχημένες. Το gala dinner ήταν η επίσημη έναρξη και φέραμε πάρα πολλούς επιφανείς Ανορθωσιάτες κοντά, μαζί σε ένα χώρο. Το ίδιο έγινε και την Παρασκευή και με τη συναυλία που έγραψε ιστορία με 14.000 κόσμο που την παρακολούθησε. Αυτά τα χαρήκαμε και τώρα μπροστά μας έχουμε να χτίσουμε την ομάδα».

Για τον προγραμματισμό: «Βρήκαμε και ποδοσφαιριστές, όχι μόνο αυτούς που ανακοινώσαμε, αλλά και άλλες περιπτώσεις που είναι πολύ προχωρημένες για να εκδώσουμε και ανακοινώσεις. Κάναμε τρεις μεταγραφές μέχρι σήμερα σε θέσεις που η ομάδα χρειαζόταν ενίσχυση. Ο Καστέλ έκανε καριέρα στην Ισπανία και κάνει τώρα το επόμενο βήμα εκτός της χώρας του. Είναι παίκτης που ήταν στη λίστα μας και τον Ιανουάριο. Και ο Χαραλάμπους είναι ένα παιδί με προοπτική, ίσως να μην έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις ως αντίπαλο και ελπίζουμε να τις έχουμε ως παίκτη μας. Δεν αποκλείεται να έχουμε και άλλες προσθήκες από την εγχώρια αγορά, όμως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Η ομάδα χρειάζεται να ενισχυθεί, χρειάζεται και η μείωση του μέσου όρου ηλικίας και πρέπει οι παίκτες που θα έρθουν να διψούν για διάκριση. Οι προσθήκες που έγιναν είναι σε αυτή τη λογική. Δεν μπορώ να ξέρω ακριβές αριθμό μεταγραφών».

Για την προετοιμασία: «Την Δευτέρα θα γίνει η πρώτη προπόνηση, το βασικό στάδιο στην Κυπερούντα από την αμέσως επόμενη εβδομάδα. Δεν έχουμε κλείσει ακόμη φιλικά, είμαστε στις τελικές λεπτομέρειες και όταν προκύψουν νεότερα, θα βγάλουμε ανακοίνωση για να γνωρίζει και ο κόσμος».

Για τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο και γράφτηκε ότι δεν υπολογίζονται: «Είναι εσωτερικά ζητήματα της ομάδας. Θα προκύψουν και άλλες αποχωρήσεις, όταν έχουμε κατάληξη θα το ανακοινώσουμε».

Για τον Γιάννη Μασούρα: «Είναι πολλά τα ονόματα που μας ενδιαφέρουν, αν ίσχυαν όλα θα είχαμε κλείσει το ρόστερ μας και θα ψάχναμε να διώξουμε τώρα. Σαν ομάδα έχουμε κρατήσει αρκετά καλά το κομμάτι με τις διαρροές μεταγραφικών στόχων και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Δεν πρόκειται να επιβεβαιώνουμε ή να διαψεύδουμε εκτός κι αν υπάρχουν λόγοι».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Τις επόμενες μέρες θα είμαστε έτοιμοι να τα ανακοινώσουμε. Θα ενημερωθεί ο κόσμος, οι τιμές θα κυμανθούν στα ίδια επίπεδα με τα περσινά. Θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό να επαναλάβει το περσινό νούμερο ο κόσμος μας, αλλά και να το ξεπεράσει. Εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα και από την καμπάνια που θα γίνει, να εξηγήσουμε πως γίνεται προσπάθεια να αλλάξει η ομάδα προς το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα».

Για τις εκλογές της ΚΟΠ: «Η επίσημη θέση προς τους υποψηφίους, είναι πως η Ανόρθωση δεν είναι δεδομένη για κανέναν. Ακούσαμε τις απόψεις των υποψηφίων, ανταλλάξαμε απόψεις και θα μιλήσουμε όταν κληθούμε να ψηφίσουμε. Το θέμα του εκπροσώπου στην Ομοσπονδία, το χειρίζεται ο πρόεδρος».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν θα τον δώσουν... κοψοχρονιά-ThemaSports
02/07 @ 21:34

Δεν θα τον δώσουν... κοψοχρονιά

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που ήταν στο περσινό ρόστερ της Ανόρθωσης θα αποχωρήσει...

Αδικαιολόγητος απών ο Ουαγκέ-ThemaSports
02/07 @ 20:45

Αδικαιολόγητος απών ο Ουαγκέ

Αδικαιολόγητος απών από την προετοιμασία της Ανόρθωσης είναι ο Μούσα Ουαγκέ.

Πρώτο Ανορθωσιάτικο μήνυμα από Ζίβκοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 19:36

Πρώτο Ανορθωσιάτικο μήνυμα από Ζίβκοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ζίβκο Ζιβκοβίτς ξεναγήθηκε στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αμέσως μετά τις υπογραφές και έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της Ανόρθωσης.

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ-ThemaSports
02/07 @ 18:19

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

Θα έχει και αναποδιές και φουρτούνες η πορεία της Κυρίας, όμως ο Οκκάς δείχνει καλός καπετάνιος στην υλοποίηση του σχεδιασμού για το ρόστερ της νέας σεζόν.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Δικός της Živko Živković!-ThemaSports
02/07 @ 13:53

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Δικός της Živko Živković!

Η ανακοίνωση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ