ThemasportsΗ Μαρία Σάκκαρη αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο 500άρι τουρνουά του Ίστμπορν και να πάει απευθείας στο Wimbledon (3/7).
Ακολουθήστε μας στο Google news
H κορυφαία Ελληνίδα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Βερολίνου, παίζοντας χθες δύο ματς σε μια μέρα, οπότε προτίμησε να αποσύρει τη συμμετοχή της από τη βρετανική διοργάνωση και να ξεκινήσει τις προπονήσεις στο All England Club.
Η αλήθεια είναι ότι έπαιξε αρκετά ματς στο χορτάρι και δείχνει έτοιμη για το μεγάλο ραντεβού του Λονδίνου, έστω αν ο χθεσινός αγώνας με την Ντόνα Βέκιτς δεν της έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσει σήμερα τον δεύτερο τίτλο στην καριέρα της.
Θυμίζουμε ότι η Μαρία έπαιξε και στο Νότιγχαμ και έφτασε μέχρι τον δεύτερο γύρο, όπου ηττήθηκε από την Αλιζέ Κορνέ.
Πηγή: sdna.gr
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Μπογκνταν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/07 @ 20:30
Ο Τέιλορ Φριτζ ξεπέρασε το εμπόδιο του Χατσάνοφ με 3-1 σετ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στους «4» του Wimbledon.
07/07 @ 21:54
Νόλε θα πει… αλύγιστος: ο Άλεξ Ντε Μινόρ προηγήθηκε στα σετ, έπαιξε τένις υψηλού επιπέδου, όμως ο 38χρονος Σέρβος «γύρισε» το ματς και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Γουίμπλεντον και 63η «οκτάδα» Grand Slam της καριέρας του!
06/07 @ 19:34
Η Ρωσίδα τενίστρια, Παβλιουτσένκοβα διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για εύνοια της αντίπαλης της, Σόνεϊ Κάτραλ επειδή είναι Βρετανίδα...
05/07 @ 00:00
Ο Κάρολος Αλκαράθ κέρδισε δύσκολα τον Στρούφ με 3-1 σετ και ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα απέναντι στον Ρούμπλεφ, κυνηγώντας σπουδαίο ρεκόρ στο Wimbledon.
03/07 @ 20:31
Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση του Στέφανου Τσιτσιπά, τονίζοντας πως δεν βλέπει την απαιτούμενη πρόοδο από τον Έλληνα πρωταθλητή.
03/07 @ 19:12
Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Έλενα Ριμπάκινα και να προκριθεί στον τρίτο γύρο του Wimbledon για δεύτερη σερί χρονιά.
BEST OF THEMASPORTS