Σε πλήρη εξέλιξη είναι η υλοποίηση του σχεδιασμού για την νέα σεζόν σχετικά με την διαμόρφωση του ρόστερ της ΑΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά τις ανανεώσεις συμβολαίων με αναπροσαρμογές (Ντέγοεστ, Κολιάς, Φραντζής, Μακρής, Ολιβέιρα, Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης, Τσέρνιχ, Ανδρέου, Φιλίποβιτς, Σιλβέστρος) συνεχίζεται η προσπάθεια για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο καθώς απομένουν οι περιπτώσεις των Τσιμπόλα, Μεντόσα.
Παράλληλα με τις προσπάθειες να κλείσουν οι εκκρεμότητες των δύο προαναφερθέντων, στην ΑΕΛ κινούνται για την ενίσχυση του ρόστερ, με τον ακραίο επιθετικό Αχμάντ Μέντες Μορέιρα να είναι η πρώτη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ αξιολογούνται κι άλλες περιπτώσεις για τις υπόλοιπες θέσεις (δεξιός μπακ, επιθετικός και τερματοφύλακας εφόσον ο αποχωρήσει ο Μούριελ) που έχει ανάγκη η ομάδα.
Εκτός πλάνου έχουν τεθεί οι Ρομό και Χασά, με τους γαλαζοκίτρινους να επιδιώκουν... βελούδινα διαζύγια.
Απόλυτα υπαρκτό και πολύ πιθανό το σενάριο για αναβολές αγώνων στην 1η αγωνιστική του Κυπριακού πρωταθλήματος λόγω των... Ευρωπαίων μας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/08 @ 09:42
Όσοι είδαν το φιλικό ΑΠΟΕΛ – Απόλλωνας, ποδοσφαιρόφιλοι και δημοσιογράφοι, πήραν αφορμή από τα λάθη του Κυριάκου Αθανασίου, να μιλάνε σήμερα για την διαιτησία.
10/08 @ 08:39
Πολλοί απ’ αυτούς που παρακολούθησαν την αντιπαράθεση μέσω των Σόσιαλ Μήντια, του προέδρου του ΚΟΑ με τον Γιάννη Καρούσο, όπως και τις άλλες τοποθετήσεις που έγιναν για την άδεια του γηπέδου της Ανόρθωσης, εύκολα προβλέπουν την κατάληξη του «έργου».
10/08 @ 08:21
Από την χθεσινή ανάρτηση του Κυριάκου Πραστίτη, σε σχέση με το πρόβλημα που προέκυψε για την αδειοδότηση του «Αντώνης Παπαδόπουλος», εμείς κρατήσαμε παραπάνω την προτροπή που έκανε στο φινάλε.
10/08 @ 08:06
Οι Απολλωνίστες παρακολουθώντας το ματς με τον ΑΠΟΕΛ, «εισέπραξαν» το μήνυμα ότι η ομάδα τους θα έχει περισσότερες απαιτήσεις τη νέα σεζόν. Ξέροντας ότι χτες απουσίαζαν και κάποια «βαριά χαρτιά», όπως είναι οι Γκάρι Ροντρίγκεζ, Μπράτον Τόμας και Πέδρο Μάρκες.
10/08 @ 07:52
Φιλικό παιχνίδι ήταν το ψεσινό στο ΓΣΠ, αλλά πέραν από τον βαθμό ετοιμότητας των ομάδων, αρκετοί ασχολήθηκαν και με το… κεφάλαιο διαιτησία.
08/08 @ 19:58
Ο Πρόδρομος Πετρίδης πήγε στην τιμητική του Ιβάν Τρισκόφσκι.
BEST OF THEMASPORTS