Σε... διπλό ταμπλό

Σε... διπλό ταμπλό

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η υλοποίηση του σχεδιασμού για την νέα σεζόν σχετικά με την διαμόρφωση του ρόστερ της ΑΕΛ.

Μετά τις ανανεώσεις συμβολαίων με αναπροσαρμογές (Ντέγοεστ, Κολιάς, Φραντζής, Μακρής, Ολιβέιρα, Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης, Τσέρνιχ, Ανδρέου, Φιλίποβιτς, Σιλβέστρος) συνεχίζεται η προσπάθεια για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο καθώς απομένουν οι περιπτώσεις των Τσιμπόλα, Μεντόσα.  

Παράλληλα με τις προσπάθειες να κλείσουν οι εκκρεμότητες των δύο προαναφερθέντων, στην ΑΕΛ κινούνται για την ενίσχυση του ρόστερ, με τον ακραίο επιθετικό Αχμάντ Μέντες Μορέιρα να είναι η πρώτη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ αξιολογούνται κι άλλες περιπτώσεις για τις υπόλοιπες θέσεις (δεξιός μπακ, επιθετικός και τερματοφύλακας εφόσον ο αποχωρήσει ο Μούριελ) που έχει ανάγκη η ομάδα.

Εκτός πλάνου έχουν τεθεί οι Ρομό και Χασά, με τους γαλαζοκίτρινους να επιδιώκουν... βελούδινα διαζύγια.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

CYPRUS LEAGUE: Από τον Αύγουστο... χειμώνα - Οι διαφοροποιήσεις στη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ από την πρεμιέρα

CYPRUS LEAGUE: Από τον Αύγουστο... χειμώνα - Οι διαφοροποιήσεις στη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ από την πρεμιέρα

Αρκετές ανακατατάξεις παρουσιάζει η βαθμολογία κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Πλέον... αρχίζει να ξεχωρίζει η τετράδα στο γκρουπ του τίτλου, ενώ μαίνεται η μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού, πέραν της ΕΝΠ που είναι στο «βυθό» του πίνακα.