Themasports teamΗ Παρί Σεν Ζερμέν «ανεβάζει ρυθμούς» ώστε να κάνει δικό της τον Λούκας Ερναντέζ της Μπάγερν Μονάχου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σύμφωνα με διεθνή Μέσα, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αρχίσει να κινείται αποφασιστικά για την αγορά του Λούκας Ερναντέζ από την Μπάγερν Μονάχου.
Παρά το γεγονός ότι η γερμανική ομάδα στην αρχή ήθελε να κρατήσει τον Γάλλο, τελικά οι εξελίξεις με τον Kιμ Μιν Τζαέ, φαίνεται πως έχουν κάνει τους «Βαυαρούς» να αλλάξουν στάση. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μάλιστα επιθυμεί να γίνει κάτοικος Παρισιού και να αγωνιστεί στην Παρί.
Ο 27χρονος αμυντικός αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου από το 2019, έχοντας συνολικά 107 συμμετοχές με δύο γκολ και οκτώ ασίστ.
Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γάλλος έπαιξε σε 11 αγώνες στους οποίους πέτυχε ένα γκολ και μία ασίστ.
Έκανε ντεμπούτο στην εθνική του ομάδα το 2018 με την οποία έχει καταγράψει 33 συμμετοχές.
Sdna.gr
Στα... μισά του δρόμου βρίσκονται οι τρεις Κυπριακές ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν (2025-2026).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/11 @ 13:25
Oι Oasis (Λίαμ και Νοέλ Γκάλαχερ), στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, επιστρέφουν στην Αργεντινή, για την πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα από το 2009.
16/11 @ 12:54
Ο Έρικ Καντονά άφησε σαφείς αιχμές προς τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκφράζοντας για ακόμη μία φορά την απογοήτευση του για την πορεία του συλλόγου.
15/11 @ 16:21
Ο Χάνσι Φλικ δεν εγκαταλείπει το ασφυκτικό πρέσινγκ στο μισό του αντιπάλου και η επιμονή στη συγκεκριμένη τακτική δημιουργεί αμυντικά κενά που στοιχίζουν βαθμούς στην Μπαρτσελόνα.
15/11 @ 13:26
Η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει να αποκτήσει τον Βινίσιους με ελεύθερη μεταγραφή, μόλις λύσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
15/11 @ 11:54
Ο μύθος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής για την Αργεντινή, ακόμα και σε φιλικό με την Ανγκόλα.
15/11 @ 11:51
Πρώτος και καλύτερος ο Χρήστος Μουζακίτης στην ψηφοφορία του Golden Boy Web, κατέκτησε το βραβείο και άφησε πίσω του Γιλντίζ και Γκιουλέρ.
BEST OF THEMASPORTS