Η Χρυσή Μπάλα στα χέρια του Χάρι Κέιν: Ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου για το 2026!
Ο Χάρι Κέιν κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα 2026 και διαδέχτηκε τον Ουσμάν Ντεμπελέ ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής για τη χρονιά που πέρασε.




«Το Σωματείο της ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει πως τη θέση του εκπροσώπου της ομάδας μας στην Κ.Ο.Π αναλαμβάνει ο κ. Φίλιππος Γεωργίου.
Ο κ. Γεωργίου είναι επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται στο κατασκευαστικό χώρο και του οποίου η εταιρεία AGG Luxury Homes αποτελεί μέγα χορηγό των ομάδων της Ακαδημίας μας.
Ο Φίλιππος Γεωργίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ομάδα της Πόλης μας αφού έχει διατελέσει στο παρελθόν ποδοσφαιριστής της ενοποιημένης ομάδας της Πάφου και μετέπειτα μέλος του Δ.Σ του Σωματείου και Πρόεδρος.
Καλωσορίζουμε τον Φίλιππο Γεωργίου στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που καλείται να αναλάβει».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις