Themasports

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο προπονητής της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Σακκάς, ο οποίος μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του, αλλά και για την Εθνική Κύπρου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για να είμαι ειλικρινής, βλέποντας και το πρώτο παιχνίδι με τη Γεωργία, ήμουν λίγο πιο αισιόδοξος για καλύτερη εικόνα, λόγω του ότι είχαμε καλά διαστήματα με τη Γεωργία. Μας αδικεί η ήττα με τη Γεωργία. Έχουν κι αυτοί καλούς παίκτες, αλλά οι διεθνείς μας είχαν καλά διαστήματα και μπορούσαμε να προηγηθούμε. Χθες δεν διεκδικήσαμε κάτι από το παιχνίδι. Πήγαμε για να κλέψουμε κάτι, αλλά ήταν πολύ ανώτερη η Νορβηγία. Σε θέμα ποιότητας και κλάσης ήταν εμφανής η διαφορά. Θεωρώ ότι βλέποντας την εικόνα της Εθνικής μας, για αυτή τη διοργάνωση είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε τη Γεωργία για να ελπίζουμε σε κάτι, ανεβάζοντας και την ψυχολογία και φέρνοντας περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Τώρα υπάρχει απογοήτευση σε όλους και μέσα από αυτή τη διοργάνωση, πρέπει να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται η Κύπρος για το Nations League. Μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα πιστεύω η Κύπρος. Αυτή η περίοδος κάνει πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Οι παίκτες τώρα σκέφτονται τις διακοπές και το μέλλον τους, αλλά και πως θα είναι προσεκτικοί για να μην τραυματιστούν. Δεν ξέρω πως το διαχειρίζονται αυτό και οι διεθνείς μας και οι παίκτες άλλων εθνικών ομάδων.

Εγώ πάντα είμαι αισιόδοξος, αλλά χρειάζεται να σταθεροποιηθούμε σε κάποια πράγματα. Πρέπει να γίνουμε πιο διεκδικητικοί και να κτίσουμε στο παιχνίδι με τη Γεωργία. Χθες δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε καθόλου. Κάποιες φορές πρέπει να αντιδρούμε και να προσπαθούμε να κάνουμε κάτι. Παραδοθήκαμε κάπως στη μοίρα μας. Το να προστατεύουμε το μηδέν και να προσπαθούμε να πάρουμε βαθμό, δεν καταφέρνουμε κάτι.

Θέλουμε δυνατή Εθνική ομάδα ή οι ομάδες του πρωταθλήματος μας να παίζουν μόνο στην Ευρώπη. Πρέπει να βοηθήσουμε μέσω του πρωταθλήματος να έχουμε αξιόλογους διεθνείς. Για τις κυπριοποιήσεις δεν είμαι υπέρ αν και προκύπτουν παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν, όπως έδειξε χθες ο Μολ. Είναι πρόσκαιρη λύση και δεν ξέρω αν μπορεί αυτό μελλοντικά να είναι χρήσιμο για την Εθνική. Συνήθως γίνεται σε προχωρημένη ηλικία. Πρέπει να μπουν νέα παιδιά, να τους δοθεί χρόνος και ας έρθει και καμιά ήττα, τουλάχιστον να ξέρουμε ότι κτίζεται βάθος για το μέλλον. Πρέπει να βρούμε ένα μοντέλο και να μην το αλλάζουμε κάθε χρόνο. Με καλό προπονητή που να εμπιστεύεται νέους παίκτες και αν είναι αυτό που έχουμε τώρα, ας το κρατήσουμε».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του: «Έχουμε στείλει προτάσεις σε παίκτες από εξωτερικό και από το πρωτάθλημα μας, κάποιοι αποδέχθηκαν, άλλοι όχι, ευελπιστώ ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε νέα. Θα γίνουν αρκετές αλλαγές για διάφορους λόγους. Κάποιοι παίκτες με την επιτυχία να μείνει η ομάδα στην Α’ Κατηγορία, ζητούν υψηλότερα συμβόλαια, μακάρι αν μπορέσουν να πάνε σε ομάδες που θα τους τα προσφέρουν. Μιλάμε με τον Αλσέους, αλλά δεν καταλήξαμε ακόμη σε συμφωνία. Μας ενδιαφέρει ο Αρτούρ Κρατσιούν, ενώ ο Κοβάτσεβιτς δεν είναι σίγουρο αν θα φύγει ή αν θα μείνει. Για τον Βαγγέλη Κυριάκου μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έκλεισε. Αλλαγές θα γίνουν σε όλες τις γραμμές».

Για την προετοιμασία: «Στις 3 του Ιούλη θα αρχίσει η προετοιμασία στην Κυπερούντα, μετά θα συνεχίσουμε στην Περιστερώνα και ακολούθως ξανά στις Πλάτρες. Θα έχουμε φιλικό στις Πλάτρες με Ανόρθωση και περιμένουμε απάντηση για ακόμη ένα φιλικό. Μας προβλημάτισε πέρσι που δεν είχαμε καλές παρουσίες στην Περιστερώνα, είναι ιδιαίτερο γήπεδο και θα δουλέψουμε σκληρά φέτος για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην έδρα μας».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μήνυμα από Δόξα: «Πέσαμε, θα σηκωθούμε και θα επιστρέψουμε»-ThemaSports
13/05 @ 12:11

Μήνυμα από Δόξα: «Πέσαμε, θα σηκωθούμε και θα επιστρέψουμε»

Η Δόξα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας και τον υποβιβασμό στη Β΄ κατηγορία.

«Ευχαριστώ την ομάδα της Δόξας γι’ αυτόν τον 1.5 χρόνο και ιδιαίτερα τον πρόεδρο»-ThemaSports
10/05 @ 20:03

«Ευχαριστώ την ομάδα της Δόξας γι’ αυτόν τον 1.5 χρόνο και ιδιαίτερα τον πρόεδρο»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της Δόξας, Κύπρος Μούζουρος, μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό.

Σεργίδης για την επάνοδο!-ThemaSports
05/05 @ 11:10

Σεργίδης για την επάνοδο!

Κοντά στην Δόξα ο Μάκης Σεργίδης

ΜΟΥΖΟΥΡΟΣ: «Στόχος μας είναι η άμεση επιστροφή στην Α' κατηγορία - Εύχομαι να βρει το δρόμο της η ΑΕΛ»-ThemaSports
29/04 @ 22:17

ΜΟΥΖΟΥΡΟΣ: «Στόχος μας είναι η άμεση επιστροφή στην Α' κατηγορία - Εύχομαι να βρει το δρόμο της η ΑΕΛ»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Δόξας, Κύπρου Μούζουρου στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ.

ΠΛΗΡΩΝΕΙ τη Δόξα ο Ουάρντα - Το ποσό που επιδίκασε η FIFA-ThemaSports
24/04 @ 10:24

ΠΛΗΡΩΝΕΙ τη Δόξα ο Ουάρντα - Το ποσό που επιδίκασε η FIFA

Ένα σημαντικό ποσό θα βάλει στα ταμεία της η Δόξα ως αποζημίωση για την υπόθεση Ουάρντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ