Έχασαν έδαφος Άρης και ΑΕΚ, νέα νίκη για την ΕΝΠ και... στο -1 από την 11η θέση! Βαθμολογία και συνέχεια
Με τρία παιχνίδια ολοκληρώθηκε την Κυριακή (09/02), η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μπήκε φρένο στον κατήφορο και ο Τόνι Κόσκελα έχει λιγότερη πίεση για να αρχίσει να βάζει τις δικές του πινελιές στο παιχνίδι της ΑΕΛ.
Στο α' ημίχρονο η ομάδα παρουσίασε "ορθόδοξο" ποδόσφαιρο χωρίς να... καλύπτονται πλήρως οι αδυναμίες στο τελευταίο επιθετικό τρίτο όμως ήταν ξεκάθαρος ο προσανατολισμός και ο τρόπος ανάπτυξης της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές να παίζουν γρήγορα ασκώντας πίεση στον αντίπαλο.
Στο β' μέρος έδωσε χώρο, το... πλήρωσε και ξύπνησε όταν ισοφαρίστηκε. Ο Κόσκελα αρχίζει να μαθαίνει τα... ονόματα και τα πρόσωπα των παικτών του και το μεγάλο ζητούμενο είναι ο Φινλανδός να προσθέσει στην ομάδα του αυτά που θέλει για να την μετατρέψει σε ομάδα με περισσότερες απαιτήσεις.
Ακολουθούν δύο ματς με Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα που λόγω της βαθμολογικής θέσης κάθε ομάδας έχουν έξτρα αξία, πριν τα ματς με ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Άρη.