Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα πανηγυρίζει την πιο σπουδαία της νίκη, αυτή επί του καρκίνου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα έγραψε ιστορία στο γυναικείο τένις, αλλά τη μεγαλύτερη νίκη της την πέτυχε εκτός κορτ. Η θρυλική τενίστρια από την Τσεχία πάλεψε και νίκησε τον καρκίκο.
Στις αρχές Ιανουαρίου, είχε ανακοινώσει πως διαγνώστηκε με καρκίνο στον λαιμό και το στήθος. Τότε, είχε πει πως αυτό το διπλό πλήγμα είναι βαρύ αλλά πως μπορεί να διορθωθεί και πως θα παλέψει με ό,τι έχει. Και τα κατάφερε.
Σχεδόν έξι μήνες μετά, αφού ακολούθησε θεραπείες, η κορυφαία Τσέχα τενίστρια ανακοίνωσε με μία ανάρτηση στο Twitter πως είναι πλέον «καθαρή».
«Μετά από μία μέρα γεμάτη εξετάσεις στο Sloan Kettering, είμαι καθαρή! Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς, νοσοκόμους και μάγους των θεραπειών proton και ραδιενέργειας κτλ. Τι ανακούφιση. Αντίο καρκίνε, και ναι καρκίνε γ…», ανέφερε.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ναβρατίλοβα πάλεψε με τον καρκίνο, καθώς το 2010 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, τον οποίο είχε νικήσει.
sdna.gr
Η Κυπελλούχος ΑΕΚ Λάρνακας, ρίχνεται πρώτη στη μάχη της Ευρώπης, αφού αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (10/07, 19:30) στην «Αρένα» την Παρτιζάν για τον πρώτο προκριματικό του Europa League και θα επιδιώξει τη νίκη, για να αποκτήσει προβάδισμα, έστω και μικρό, ενόψει του επαναληπτικού στο Βελιγράδι.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/07 @ 20:30
Ο Τέιλορ Φριτζ ξεπέρασε το εμπόδιο του Χατσάνοφ με 3-1 σετ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στους «4» του Wimbledon.
07/07 @ 21:54
Νόλε θα πει… αλύγιστος: ο Άλεξ Ντε Μινόρ προηγήθηκε στα σετ, έπαιξε τένις υψηλού επιπέδου, όμως ο 38χρονος Σέρβος «γύρισε» το ματς και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Γουίμπλεντον και 63η «οκτάδα» Grand Slam της καριέρας του!
06/07 @ 19:34
Η Ρωσίδα τενίστρια, Παβλιουτσένκοβα διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για εύνοια της αντίπαλης της, Σόνεϊ Κάτραλ επειδή είναι Βρετανίδα...
05/07 @ 00:00
Ο Κάρολος Αλκαράθ κέρδισε δύσκολα τον Στρούφ με 3-1 σετ και ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα απέναντι στον Ρούμπλεφ, κυνηγώντας σπουδαίο ρεκόρ στο Wimbledon.
03/07 @ 20:31
Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση του Στέφανου Τσιτσιπά, τονίζοντας πως δεν βλέπει την απαιτούμενη πρόοδο από τον Έλληνα πρωταθλητή.
03/07 @ 19:12
Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Έλενα Ριμπάκινα και να προκριθεί στον τρίτο γύρο του Wimbledon για δεύτερη σερί χρονιά.
BEST OF THEMASPORTS