Κίνηση Σα Πίντο που δείχνει πως θα κινηθεί... μεταγραφικά

Κίνηση Σα Πίντο που δείχνει πως θα κινηθεί... μεταγραφικά

Η κίνηση για απόκτηση του Γουίλσον Εντουάρντο δείχνει την πρόθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο να προσεγγίσει ποδοσφαιριστές που γνωρίζει πολύ καλά και έχουν τα εφόδια για να ανεβάσουν επίπεδο τον ΑΠΟΕΛ.

Με τον 33χρονο Αγκολέζο επιθετικό έχουν συνυπάρξει στην Μπράγκα, με τον Γουίλσον επί θητείας Πίντο στην Μπράγκα να μετρά 13 συμμετοχές στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2019/20.

Προφανώς ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ δεν είναι δογματικός και θα κινηθεί, ανεξάρτητα τις προηγούμενες τους ομάδες, με στόχο να εντάξει στο ρόστερ μονάδες που θα μπορούν να προσφέρουν τα στοιχεία που δεν είχει η ομάδα την περσινή σεζόν.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Φετφατζίδης αναμένεται στην Κύπρο μέχρι την Πέμπτη για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση αριστερού μπακ και ακραίου επιθετικού.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Στα... «κάγκελα» οι οπαδοί της Μπέτις πριν τον Παναθηναϊκό: Ανοιχτή κόντρα με το «αστέρι» της ομάδας και άγριο ξύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα... «κάγκελα» οι οπαδοί της Μπέτις πριν τον Παναθηναϊκό: Ανοιχτή κόντρα με το «αστέρι» της ομάδας και άγριο ξύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαρύ φαίνεται να είναι το κλίμα στη Ρεάλ Μπέτις λίγο πριν τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό για την φάση των «16» του Europa League, καθώς οι εντάσεις ανάμεσα στους οπαδούς και το «αστέρι» της ομάδας, τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Άντονι, δεν δείχνουν να υποχωρούν.