Αστέρας Τρίπολης: Ανανέωσε και ο Καστάνιο για τρία χρόνια

Αστέρας Τρίπολης: Ανανέωσε και ο Καστάνιο για τρία χρόνια

Ακόμα έναν παίκτη του φετινού ρόστερ "έδεσε" ο Αστέρας Τρίπολης, που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ισπανό στόπερ Πέπε Καστάνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Pepe Castaño. Ο Castaño υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026. 

ΔΗΛΩΣΗ
"Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα μείνω στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για ακόμη τρία χρόνια. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αγαπάω την Τρίπολη και τους οπαδούς μας. Νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου".

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το χρονικό της ΚΡΙΣΗΣ του Ρονάλντο με την εθνική Πορτογαλίας: Ο πάγκος, η συνάντηση και η αποχώρηση-ΒΟΜΒΑ!

Το χρονικό της ΚΡΙΣΗΣ του Ρονάλντο με την εθνική Πορτογαλίας: Ο πάγκος, η συνάντηση και η αποχώρηση-ΒΟΜΒΑ!

To εκρηκτικό story ανάμεσα σε Κριστιάνο Ρονάλντο και εθνική Πορτογαλίας, που ξεκίνησε με την απόφαση του Ζόρζε Ζεσούς να τον αφήσει στον πάγκο σε όλο το παιχνίδι με τη Νορβηγία.