Στην πόρτα εξόδου και ο Αντωνιάδης - Τι του είπε ο Πριέτο

Στην πόρτα εξόδου και ο Αντωνιάδης - Τι του είπε ο Πριέτο

Ακόμη ένας Κύπριος ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει - εκτός απροόπτου - παρελθόν από την Ανόρθωση.

Ο λόγος για τον διεθνή αμυντικό Μάριο Αντωνιάδη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε με τον Αθλητικό Διευθυντή της "Κυρίας" Αντόνιο Πριέτο, ο οποίος τον ενημέρωσε πως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της ομάδας για τη νέα σεζόν και πως θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο, να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, αλλά φέρεται να είναι θετικός στο να αποχωρήσει από την Ανόρθωση.

Οριστικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα, θα προκύψουν μετά την επιστροφή της αποστολής της Εθνικής Κύπρου από τη Νορβηγία.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (2022-2023), μέτρησε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (οι 14 ως βασικός) και τρεις στο κύπελλο.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Δοκάρια, ακυρωμένα γκολ και συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με τη Σοσιεδάδ να επικρατεί 2-1 της Μπαρτσελόνα για την 20ή αγωνιστική της La Liga.