Δηλώσεις στην κάμερα του ΡΙΚ παραχώρησε πριν τον αγώνα της εθνικής μας με τη Γεωργία στο «ΑΕΚ Αρένα» ο Νικόλας Ιωάννου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για την αποβολή του στη Γλασκώβη: «Για να είμαι ειλικρινής νόμιζα πως τελείωσε το παιχνίδι, για αυτό έκανα ό,τι έκανα. Αν με ξέρετε σαν ποδοσφαιριστή ποτέ δεν έκανα κάτι ξεπίτηδες. Ο διαιτητής επέλεξε να δώσει τη δεύτερη κίτρινη».
Για το αν θα ήθελε να παίξει και να προσπαθήσει να περιορίσει τον Κβαρατσχέλια: «Εννοείται. Κάθε παιχνίδι με την εθνική ομάδα θέλω να παίζω. Σήμερα δεν μπορώ, όμως είμαι δίπλα στην εθνική μας κι ελπίζω πως θα πάρουμε κάτι θετικό».
Τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα: «Η συγκέντρωση. Βλέπουμε ότι σε πολλά παιχνίδια δεχόμαστε γκολ στην αρχή ή το τέλος του αγώνα. Πρέπει να έχουμε 101% συγκέντρωση. Κάναμε καλή προετοιμασία αυτή τη βδομάδα, δουλέψαμε κάποια πράγματα με τον προπονητή κι ελπίζω να τα δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε κάτι θετικό».
Για τα νέα παιδιά στην εθνική: «Για να τους επιλέξει ο προπονητής κάτι δείχνουν, έδειξαν και στο πρωτάθλημα ότι μπορούν. Μολ και Κορέια είναι στο αρχικό σχήμα, ελπίζω να σπρώξουν και τους άλλους για ένα καλύτερο μέλλον»
Άλλη μια χρωματιστή, ιστορική και "εμποτισμένη" με κάμποσα εκατομμύρια (2,1 είναι το μπόνους της ΟΥΕΦΑ για το τρίποντο) ευρωπαική βραδιά για τους πρωταθλητές Κύπρου. Το πέτυχαν κι αυτό... Νίκησαν την 3η στη βαθμολογία της Ισπανικής Λα Λίγκα, Βιγιαρεάλ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/11 @ 12:39
Την ερχόμενη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου αρχίζει προετοιμασία η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών για τον αγώνα με την Αυστρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και για το φιλικό με την Εσθονία.
04/11 @ 11:22
Στις 10 Δεκεμβρίου θα μάθει τους αντιπάλους της στη Β' φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων Κ-17 της UEFA η Εθνική μας ομάδα.
04/11 @ 10:55
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο προπονητής της Εθνικής Παίδων (Κ17) Μιχάλης Μάρκου.
03/11 @ 18:04
Ο 22 ετών μέσος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδος, την οποία επέλεξε να εκπροσωπήσει το περασμένο καλοκαίρι. Ποιος είναι ο άσος που αγωνίζεται στο MLS.
03/11 @ 14:28
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών επιστρέφει στη Λεμεσό!
03/11 @ 13:43
Πανευτυχής μετά την πρόκριση της Εθνική μας στη Β’ φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων Κ-17, ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Μάρκου δήλωσε:
BEST OF THEMASPORTS