Δηλώσεις σχετικά με το ενδιαφέρον της οικογένειας για τον Παναιτωλικό έκανε ο Μίκαελ Καμίνσκι.
Μιλώντας στη βελγική ιστοσελίδα «nieuwsblad» για την ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου της Κορτράικ, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η φιλοδοξία τους είναι να αποκτήσουν μία ελληνική ομάδα, έχοντας ενδιαφερθεί μόνο για τους Αγρινιώτες.
«Όπως όλοι γνωρίζουν μέχρι τώρα, είναι και η φιλοδοξία μας να έχουμε έναν σύλλογο στην Ελλάδα. Έχουμε συναλλαγές (σ.σ.: doing buisness ο όρος που χρησιμοποίησε) με τον Παναιτωλικό, τον μοναδικό ελληνικό σύλλογο με τον οποίο μιλήσαμε. Είναι μια συγκεκριμένη κατάσταση και γι’ αυτό δεν μπορώ να πω πολλά για αυτήν προς το παρόν. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την αγορά θα ανακοινωθούν αργότερα», ήταν τα λόγια του Μίκαελ Καμίνσκι.
Από πλευράς Παναιτωλικού, ο Φώτης Κωστούλας είχε τονίσει πως παρά το γεγονός πως υπήρξε συμφωνία, οι ημερομηνίες πλέον έχουν παρέλθει, χωρίς να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση.
sport-fm.ht