Ρόμα: Έκλεισε το deal με τον Εντικά, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού Μίλαν και Παρί

Ρόμα: Έκλεισε το deal με τον Εντικά, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού Μίλαν και Παρί

Η Ρόμα κέρδισε στο σπριντ τις Μίλαν και Παρί και έκλεισε συμφωνία με τον Εβάν Εντικά, ο οποίος αφήνει την Άιντραχτ για να συνεχίσει την καριέρα του στους Ρωμαίους μέχρι τον Ιούνιο του 2028.

Ο Εβάν Εντικά έχτισε ένα καλό όνομα την τελευταία πενταετία στην Bundesliga με τη φανέλα της Άιντραχτ (τον πήρε σε ηλικία 18 χρόνων από την Οσέρ) και ήρθε η ώρα για να το "εξαργυρώσει" με τη μετακόμισή του στην Ιταλία. Συγκεκριμένα στην Ρόμα, με την ομάδα της αιώνιας πόλης να φορτσάρει το τελευταίο διάστημα για να τον κάνει δικό της, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με τους Γερμανούς λήγει αυτό το καλοκαίρι, και να το καταφέρνει.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 23χρονος Ιβοριανός στόπερ ολοκλήρωσε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με την Ρόμα που θα τον κάνει κάτοικο "Ολίμπικο" μέχρι το 2028, με την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ρωμαίων να αναμένεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σίτι με υπογραφή Σεμένιο και σφραγίδα Σερκί κόντρα στη Νιούκαστλ και αγκαλιά με την πρόκριση

Σίτι με υπογραφή Σεμένιο και σφραγίδα Σερκί κόντρα στη Νιούκαστλ και αγκαλιά με την πρόκριση

Ο Σεμένιο άνοιξε τον δρόμο και ο Σερκί τελείωσε τη δουλειά, με τη Μάντσεστερ Σίτι να φεύγει από τη Νιούκαστλ με σκορ πρόκρισης (2-0) και να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Carabao Cup.