Παπαχαραλάμπους: «Δεν πρόκειται τίποτα να γίνει - Ο Αναστασιάδης μου έλεγε 'κάμε τη δουλειά σου και σιώπα'»

Παπαχαραλάμπους: «Δεν πρόκειται τίποτα να γίνει - Ο Αναστασιάδης μου έλεγε 'κάμε τη δουλειά σου και σιώπα'»

Μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, τόνισε πως όσες έρευνες κι αν γίνουν θα πέσουν στο κενό, καθώς θα ανατραπούν νομικά.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως όταν είχε ενημερώσει για κάποια θέματα τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, εκείνος - όπως υποστήριξε - του είπε «άτε ρε Ανδρέα κι εσύ, κάμε τη δουλειά σου και σιώπα».

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Από την ημέρα του διορισμού μου, στείλαμε δέκα επιστολές για τροποποίηση του νόμου. Μαζί με τον κ. Γιώργο Σαββίδη ετοιμάσαμε και τροποποιησεις και κανονισμούς και τους δώσαμε. Δυστυχώς η τότε Κυβέρνηση δεν ήθελε Επιτροπή Δεοντολογίας του Αθλητισμού. Ότι και να κάνει σήμερα αυτή η επιτροπή και όση ταχύτητα και να έχει, τίποτα δεν στέκει νομικά από τις διεργασίες της. Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να ερωτηθεί η Εισαγγελία, είναι εάν ο νόμος της Επιτροπής μπορεί να κάνει δουλειά. Γιατί να φοβόμαστε να πούμε τα συκα συκα και τη σκάφη σκάφη; Μου θυμίζει τον ανεμόμυλο στην Αγία Νάπα που γυρίζει, αλλά δεν βγάζει νερό. Ένας λόγος που ήρθα σε ρήξη με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, εκτός της παρέμβασης μου, είναι επειδή μας αγνόησε παντελώς και σήμερα δικαιώθηκα πλήρως. Είμαι 46 χρόνια δικηγόρος και λέω ότι δεν πρόκειται τίποτα να γίνει. Ότι γίνεται θα ανατραπεί νομικά. Δεν υπάρχουν κανονισμοί. Ο κ. Πογιατζής όταν διορίστηκε, το πρώτο που είπε ήταν να ψηφίσει κανονισμούς. Δεν υπήρχαν τίποτα στην Κυβέρνηση του Αναστασιάδη και όταν του τα έλεγα, μου έλεγε 'άτε ρε Ανδρέα κι εσύ κάμε τη δουλειά σου και σιώπα'».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έριξαν... ΔΙΜΠΑΛΑ, όμως λείπει κάτι που δεν πέτυχε κανείς!

Έριξαν... ΔΙΜΠΑΛΑ, όμως λείπει κάτι που δεν πέτυχε κανείς!

15 ποδοσφαιριστές σημείωσαν ντοπιέτα (2 γκολ) σε ένα ματς, όμως κανείς δεν πέτυχε χατ-τρικ μετά από 15 αγωνιστικές.