Themasports

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέας Καπαρδής, αποκάλυψε στη σημερινή (14/06) συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής για τις καταγγελίες περί διαφθοράς στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου, ότι στάλθηκαν υποθέσεις στον Εισαγγελέα, με τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ευθύμιο Ευθυμίου να κάνει λόγο για εννέα υποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Η δική μας επιτροπή είναι η εθνική πλατφόρμα όσον αφορά το έργο της. Εάν υπάρχει κάπου διαφθορά, είναι στα άτομα και όχι στον αθλητισμό. Υπάρχει υπό εξέλιξη έρευνα και δεν είθισται εμείς να σχολιάσουμε και να απαντήσουμε για την έρευνα. Όταν η έρευνα γίνει, τότε εμείς θα έχουμε τα πορίσματα. Η δική μας επιτροπή, ποτέ δεν είχε πολιτική παρέμβαση.

Όταν εμείς αναλάβαμε, τίποτε δεν υπήρχε για τον συγκεκριμένο αγώνα του Απόλλωνα. Αυτά τα στοιχεία δόθηκαν δύο χρονιά μετά από τον κ. Σαββίδη. Επίσης, ο κάθε πολίτης είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Μετά που καλέσαμε τον κ. Σαββίδη πάντως, πήραμε τα στοιχεία και σήμερα βρισκόμαστε στο στάδιο της διερεύνησης τους. Έχει γίνει αρκετό έργο, στείλαμε αρκετές υποθέσεις στον Εισαγγελέα και πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης».

Σε τοποθέτηση που έκανε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ευθύμιος Ευθυμίου, είπε πως στάλθηκαν εννέα υποθέσεις ερευνών στον Εισαγγελέα.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κι άλλος στο ταμείο ανεργίας!-ThemaSports
07/10 @ 19:36

Κι άλλος στο ταμείο ανεργίας!

Ο Όρι Γκούτμαν πληρώνει το... μάρμαρο των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων στην ΕΝΠ καθώς ο Ισραηλινός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των βυσσινί.

Νέο ΣΟΟΥ Κάκκουφα: Επικές ατάκες για Καμορανέζι, Αραδίππου, Χριστοδούλου και όχι μόνο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
07/10 @ 15:12

Νέο ΣΟΟΥ Κάκκουφα: Επικές ατάκες για Καμορανέζι, Αραδίππου, Χριστοδούλου και όχι μόνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο απολαυστικό βίντεο από τον δημοφιλή κωμικό και συνεργάτη του ThemaSports, Μιχάλη Κάκκουφα, με επικές ατάκες!

Τα εισιτήρια για το φιλικό με Εθνικό-ThemaSports
07/10 @ 13:06

Τα εισιτήρια για το φιλικό με Εθνικό

Ενημέρωση από την Ανόρθωση, για τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με τον Εθνικό Άχνας

Την Τρίτη (08/10) το Εφετείο για το Απόλλων-ΑΕΛ-ThemaSports
04/10 @ 10:53

Την Τρίτη (08/10) το Εφετείο για το Απόλλων-ΑΕΛ

Την προσεχή Τρίτη θα συνεδριάσει το Εφετείο για να εξετάσει την έφεση της ΑΕΛ κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για την τύχη του αγώνα με τον Απόλλωνα.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα παφίτικο ΠΑΡΤΙ στη Μολδαβία (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/10 @ 00:34

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα παφίτικο ΠΑΡΤΙ στη Μολδαβία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος νίκησε 1-4 (Lungu 26' πεν./Κορέια 33', 52', Ζάζα 36', Ναμ 84') την Πετροκούμπ στην Μολδαβία για την 1η αγωνιστική της league phase του Κόνφερενς Λιγκ. Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Από δύο έγιναν πέντε!-ThemaSports
04/10 @ 08:01

Από δύο έγιναν πέντε!

Παναγιώτου και Λοΐζου ήταν στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας, ενώ ακόμα τρεις εισήλθαν στο ματς με την Βίκινγκουρ ως αλλαγή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ