Από τον Σαλάχ μέχρι τον Μαρτινέλι: Η Σαουδική Αραβία ψάχνει νέους παίκτες και στοχεύει στην μισή Ευρώπη
Σύμφωνα με Μέσα από την Αγγλία, η Σαουδική Αραβία έχει δημιουργήσει μια λίστα 50 παικτών εν όψει Μουντιάλ για να ενισχύσει το πρωτάθλημα της.




Mε το ποσό που αναμένεται να ξοδέψουν οι Λονδρέζοι για να κάνουν δικό τους τον 24χρονο χαφ να είναι τεράστιο: 116 εκατ. ευρώ!
Η Γουέστ Χαμ έχει αποδεχτεί πως θα χάσει τον Ράις αυτό το καλοκαίρι και η Άρσεναλ είναι έτοιμη να τον κάνει τον πιο ακριβό παίκτη στην ιστορία της. Προσφορά δεν έχει υποβληθεί ακόμη από την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα που μπήκε σφήνα εδώ και ημέρες στις συνομιλίες που υπήρχαν με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των συλλόγων προχωρούν ομαλά και υπάρχει βεβαιότητα ότι η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί σύντομα.
Συνολικά το ποσό μαζί με τα μπόνους θα φτάνει τα 116 εκατ. ευρώ, ωστόσο αυτά θα είναι υπαρκτά και σχετικά εύκολα να επιτευχθούν από τον ποδοσφαιριστή. Με το προηγούμενο μεγαλύτερο ποσό που έχει δώσει η Άρσεναλ να είναι κοντά στα 85 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Νικολάς Πεπέ από τη Λιλ.
Ο Μίκελ Αρτέτα είναι τεράστιος θαυμαστής του Άγγλου διεθνή και είναι αποφασισμένος να τον προσθέσει στην ομάδα του. Ο Ισπανός προπονητής θεωρεί πως ο Βρετανός χαφ θα είναι το κλειδί για να βοηθήσει την Άρσεναλ να φτάσει στην κορυφή της Premier League και είναι έτοιμος να κάνει χώρο για τον μέσο, δίνοντας το πράσινο φως για τη μετακίνηση του Γκρανίτ Τζάκα στη Λεβερκούζεν.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις