Πόλυς Χαραλάμπους

Άρχισε ο κύκλος μετεγγραφών στην Ανόρθωση. Από τη στιγμή που ο Πριέτο, έχει ήδη… «περάσει» και την εισήγηση του για πρόσληψη του Νταβίτ Γκαγιέχο στη θέση του προπονητή.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν προκαλεί έκπληξη επίσης, το ότι ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης, έθεσε σε λειτουργία την ηλεκτρική σκούπα, αφού θα ακολουθήσουν κι άλλες αποχωρήσεις.

Χθες γράφτηκε ότι χτυπά η καμπάνα για πιθανή αποδέσμευση του Κίκο, ύστερα από την απόκτηση του Ισπανού αριστερού μπακ Φραν Γκαρσία Σολσόνα.

Επιπρόσθετα διαρρέει, ότι υπάρχει σενάριο να τεθεί θέμα να μην κρατήσουν στο ρόστερ τον Μηνά Αντωνίου, επειδή προτίθενται να πάρουν δεξιό μπακ.

Μετά από μια άκρως αποτυχημένη σεζόν, είναι λογικό να γίνεται «εκκαθάριση», όμως αν ο Πριέτο δεν φέρει παίχτες καλύτερους απ’ αυτούς που διώχνει, θα είναι ο πρώτος που θα δεχθεί τα «πυρά».

Μια παρατήτηση που κάναμε, είναι ότι ο επικρατέστερος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κυρίας, ο Νταβίτ Γκαγιέχο, ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ, μ’ αυτό που έχει στο πελατολόγιο του τον Τσίσκο Μουνιόθ.

Στο ίδιο γραφείο ανήκει και ο Ισπανός χαφ Σέρχιο Τεχέρα. Ενδεχομένως να έλθουν κι άλλοι παίχτες –από το ίδιο γραφείο- στο προσεχές μέλλον, να φορέσουν την φανέλα της Ανόρθωσης.

Δείτε ΕΔΩ το πελατολόγιο του εν λόγω γραφείου, που έχει έδρα την Ανδόρρα. 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσιανός: «Είναι ένας εφιάλτης, ποτέ ξανά δεν θα πρέπει να υποθηκευτεί το γήπεδο - Είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή»-ThemaSports
16/05 @ 12:54

Κασσιανός: «Είναι ένας εφιάλτης, ποτέ ξανά δεν θα πρέπει να υποθηκευτεί το γήπεδο - Είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρώην προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Χρήστος Κασσιανός, ο οποίος αναφέρθηκε στην προβληματική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Αμμοχώστου, αλλά και στην «επόμενη μέρα».

Αυτό κι αν είναι «πόκερ»...-ThemaSports
16/05 @ 09:58

Αυτό κι αν είναι «πόκερ»...

Έγιναν γνωστές σήμερα το πρωί, οι αποφάσεις του Χρήστου Πουλλαϊδη. Έκανε κίνηση για το πολύκροτο (και συνάμα κουραστικό για τους Ανορθωσιάτες) θέμα μεταβίβασης των μετοχών.

Νέα κίνηση Πουλλαΐδη... Μεταβιβάζει τις μετοχές-ThemaSports
16/05 @ 09:22

Νέα κίνηση Πουλλαΐδη... Μεταβιβάζει τις μετοχές

Πληροφορίες φέρουν τον Χρήστο Πουλλαΐδη, να έχει στείλει επιστολή, όπου γνωστοποιεί την απόφαση του να μεταβιβάσει τις μετοχές της εταιρείας στο σωματείο. Παράλληλα, προχωρεί σε διαγραφή του χρέους των 5 εκατομμυρίων ευρώ για τα κριτήρια.

Ανόρθωση: Σαν... μαχαιριά-ThemaSports
14/05 @ 18:54

Ανόρθωση: Σαν... μαχαιριά

Δεν φτάνει που ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα στην Ανόρθωση, προστίθεται και η προσφυγή του Γκερέρο…

Μεγάλη εισφορά Χαμπουλλά-ThemaSports
14/05 @ 13:50

Μεγάλη εισφορά Χαμπουλλά

Το δικό του λιθαράκι έβαλε ο Ευγένιος Χαμπουλλάς για την διάσωση του Παπαδόπουλος

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ