Ανδρέας ΧρίστουΜπαίνουμε σε εβδομάδα γενικής συνέλευσης στην Ομόνοια όμως παράλληλα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Την ερχόμενη Τετάρτη, 14 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση εκεί όπου θα παρουσιαστεί στα μέλη η πρόταση Παπασταύρου για τη νέα συμφωνία με το σωματείο. Το ΔΣ έχει συμφωνήσει προφορικά όμως θα πρέπει να περάσει και από τη Γενική Συνέλευση.
Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι έχουν καταλήξει σε μια μικρή λίστα για τεχνικούς διευθυντές με τον Σουηδό Γέσπερ Γιάνσον να είναι ο επικρατέστερος.
Πραγματοποιώντας ένα κακό επιθετικά 2ο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός λύγισε στο φινάλε με 80-72 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και πλέον καλείται την Πέμπτη (01/04) να κάνει το break και να κλειδώσει το Final 4!
Ο κόσμος της Ομόνοιας περιμένει να δει ποιος θα είναι ο εκλεκτός για τη θέση αυτή όμως όποιος και να είναι επί της ουσίας δεν πρόκειται να παίξει μεγάλο ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό... Τουλάχιστον όχι στον αρχικό σχεδιασμό αφού το τριφύλλι αναμένεται να αρχίσει προετοιμασία τέλος του Ιούνη και θα πρέπει να είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη Ιουλίου που αρχίζουν τα προκριματικά.
Με λίγα λόγια Σωφρόνης Αυγουστή, Σίμος Ταραπουλούζης και η υπόλοιπη ομάδα προγραμματισμού θα πρέπει να έχουν ήδη έτοιμο το μεταγραφικό πλάνο ανεξαρτήτως του ποιος θα είναι ο τεχνικός διευθυντής και πότε θα έρθει...
Οι πράσινοι χρειάζονται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, ο κόσμος περιμένει να... ΜΗΝ δει τα λάθη των προηγούμενων μεταγραφικών περιόδων και να δει ανταγωνιστική Ομόνοια σε Ευρώπη και Κύπρο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/04 @ 21:15
Διαβάστε την ενημέρωση από την Ομόνοια για την αποστολή ενόψει του αυριανού ημιτελικού κόντρα στην ΑΕΚ.
29/04 @ 20:29
Δείτε την ανάρτηση από την Ομόνοια ενόψει του αυριανού ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ.
29/04 @ 19:53
Διαβάστε ενημέρωση από την Ομόνοια.
29/04 @ 18:30
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ομόνοια για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της, Μιχαλάκη Χριστοφή.
29/04 @ 18:20
Θυμάστε τον Έρναν Ρενχίφο που ήρθε στην Ομόνοια με πολύ καλές συστάσεις και ως το μεγάλο όνομα;
29/04 @ 10:07
Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε ροτέισιον στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Πάφο, προκειμένου να δώσει ανάσες σε κάποιους από τους παίκτες που προορίζει για βασικούς στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στη ΑΕΚ στις 30 Απριλίου.
BEST OF THEMASPORTS