Για 23η φορά στην ιστορία του κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Σερβία ο Ερυθρός Αστέρας που νίκησε 82-72 την FMP.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ερυθρός Αστέρας επιβλήθηκε με σκορ 82-72 της FMP και αναδείχθηκε πρωταθλητής Σερβίας για την σεζόν 2022-23. Αυτή είναι η 23η φορά που η ομάδα του Βελιγραδίου στέφθηκε πρωταθλήτρια στο εγχώριο πρωτάθλημα.
Με 16 πόντους, ο Λούκα Μίτροβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Μπεντίλ να έχει 14 και τον Φακούντο Καμπάτσο να τελειώνει τον αγώνα με 11 πόντους και επτά ασίστ.
Για την FMP ξεχώρισαν ο Αλέκσα Στεπάνοβιτς με 19 πόντους και ο Ιζούντου Ρούφους με 13.
sdna.gr
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sportbladet, η Λεχ Πόζναν έχει συμφωνήσει με τον Άρη Λεμεσού για την αγορά του Λέο Μπένγκστον.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/07 @ 20:53
Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας επέλεξε να διατηρήσει άπαντες στο... σκοτάδι και σε αγωνία αναφορικά με το μέλλον του, τις πιθανότητες παραμονής στο Ντένβερ ή τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.
05/07 @ 15:57
Η σπουδαία συμφωνία ανάμεσα στους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον εφοπλιστή Παναγιώτη Τσάκο για χορηγική συνεργασία θα ανακοινωθεί επίσημα την Τετάρτη.
02/07 @ 19:24
Ο Εργκίν Αταμάν ανακοίνωσε την προεπιλογή της Τουρκίας για το Ευρωμπάσκετ του 2025, με όλα τα μεγάλα «αστέρια» της χώρας να βρίσκονται μέσα σε αυτή.
26/06 @ 09:08
Ο Βινίσιους τζούνιορ χάρισε φανέλα της Βραζιλίας στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος απάντησε με χιούμορ για το μέγεθος! Η ξεχωριστή φιλία δύο σούπερ σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού
25/06 @ 22:20
Η Equipe αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της ότι η συμμετοχή του Εβάν Φουρνιέ στο φετινό EuroBasket με την εθνική Γαλλίας, είναι αμφίβολη.
25/06 @ 17:30
Λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ο Λούκα Βιλντόσα έγινε κι επίσημα παίκτης της Βίρτους Μπολόνια.
BEST OF THEMASPORTS