Οι δικηγόροι του Ντάνι Άλβες κάνουν έφεση και ζητούν ξανά την αποφυλάκιση του

Οι δικηγόροι του Ντάνι Άλβες κάνουν έφεση και ζητούν ξανά την αποφυλάκιση του

Η υπεράσπιση του Ντάνι Άλβες άσκησε έφεση και ζήτησε για ακόμα μια φορά την αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου πρώην ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα των δικηγόρων, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Ντάνι Άλβες, με επικεφαλής τον Κριστόμπαλ Μαρτέλ, κατέθεσε για ακόμα μία φορά έφεση στο δικαστήριο της Βαρκελώνης, προκειμένου να αποφυλακιστεί ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.

Η υπεράσπιση του πρώην ποδοσφαιριστή ισχυρίζεται ότι η μεταφορά των παιδιών του 40χρονου στην καταλανική πρωτεύουσα αποκλείει ότι πρόκειται να βγει εκτός ισπανικών συνόρων - σε περίπτωση αποφυλάκισής του.

Στην ακρόαση, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα, ο Κριστόμπαλ Μαρτέλ χρησιμοποίησε διάφορα επιχειρήματα για να στηρίξει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος φυγής που να δικαιολογεί την προσωρινή κράτηση.

Κυρίως εστίασε στο γεγονός ότι η μετακίνηση κι η εγκατάσταση των παιδιών του στη Βαρκελώνη επιβεβαιώνει την προθυμία του να παραμείνει στη χώρα μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ανέτρεψε τη Νορβηγία και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Nations League η Πορτογαλία

Ανέτρεψε τη Νορβηγία και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Nations League η Πορτογαλία

Η Πορτογαλία βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Νορβηγία, όμως απάντησε άμεσα και τελικά έκανε την ανατροπή για το 2-1, κλείνοντας θέση στα προημιτελικά του Nations League!