ThemasportsΣύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Σωματείου της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, στο πρώτο Τουρνουά Προσφυγιάς που διοργανώνει η ομάδα της Αμμοχώστου, με πρωτοβουλία των Ακαδημιών της.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Σκοπός του τουρνουά είναι να φέρει ακόμα πιο κοντά τα προσφυγικά σωματεία και να μείνει ασβέστη η μνήμη για την προσφυγιά. Να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να επιστρέψουμε.
Είναι η πρώτη φορά αυτό που γίνεται, αλλά θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι τη δικαίωση επιστροφής.
Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις και γιατί όχι μια μέρα στην Αμμόχωστο, στην Άχνα, στην Άσσια».
Η σελίδα Football Meets Data...«βλέπει» αυξημένες πιθανότητες (64%) πρόκρισης για Ερυθρό Αστέρα κόντρα στην Πάφο, πλεονέκτημα στην Μπραν (53%) κόντρα στην ΑΕΚ και... ισορροπία ανάμεσα σε Βόλφσμπεργκερ. Εσείς τι... «βλέπετε»;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/08 @ 20:14
Μήνυμα στήριξης από αρκετό κόσμο της Ανόρθωσης, που ανάρτησε αυτό το κείμενο στα social media, με αφορμή την κριτική που γίνεται στην ομάδα, μετά τα φιλικά που έδωσε μέχρι τώρα:
15/08 @ 17:09
Στην Ανόρθωση αξιολογούν το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό και στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή... ολοκλήρωση.
14/08 @ 20:18
Η ενημέρωση...
14/08 @ 16:42
Σε επαφές βρίσκονται Ανόρθωση και Freedom24 Krasava ENY για τη μεταγραφή του Ματίας Σπόλιαριτς στην ομάδα του Ύψωνα.
14/08 @ 15:36
Ανάρτηση από τον πρόεδρο της Ανόρθωσης, Κυριάκο Πραστίτη με αφορμή την μαύρη επέτειο της 2ης φάσης της τουρκικής εισβολής.
14/08 @ 14:34
Ανάρτηση από τους οργανωμένους της Ανόρθωσης για την Αμμόχωστο και την δεύτερη φάση της εισβολής πριν από 51 χρόνια...
BEST OF THEMASPORTS