Themasports

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα deporpress.com, παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα, ο οποίος είπε πολλά και ενδιαφέροντα!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Διαβάστε μερικά από αυτά...

Για τον απολογισμό του για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε:

«Έχουμε γράψει ιστορία στην Ευρώπη παίζοντας στα προκριματικά του Champions League, μετά φτάσαμε στη φάση των ομίλων του Europa League τερματίζοντας τρίτοι και προχωρώντας στο Conference League. Ήμασταν η μοναδική ομάδα από την Κύπρο που προκρίθηκε από τους ομίλους. Στο πρωτάθλημα, η κανονική περίοδος ήταν πολύ καλή. Ήμασταν δεύτεροι, δύο βαθμούς πίσω από τον πρώτο, αλλά στα πλέι-οφ είχαμε κάποιες απουσίες και δεν φτάσαμε στα επίπεδα απόδοσης που μπορούσαμε. Στο τέλος τερματίσαμε τρίτοι, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Για την πρώτη του προπονητική εμπειρία εκτός Ισπανίας:

«Έφτασα στην Κύπρο χωρίς να μιλάω σχεδόν καθόλου αγγλικά και τώρα που επιστρέφω στην Ισπανία για διακοπές, μπορώ ήδη να επικοινωνώ στα αγγλικά. Η επαγγελματική και προσωπική μου εμπειρία ήταν πολύ καλή, αλλά το άσχημο είναι η απόσταση από την οικογένεια μου».

Για την Κύπρο, την ΑΕΚ και για το πρωτάθλημα:

«Δεν είχα δει αγώνα στην Κύπρο και δεν ήξερα το νησί, αλλά το ότι έζησα στην Τενερίφη με βοήθησε. Στην Κύπρο το φαγητό είναι καλό, το κλίμα είναι καλό και οι άνθρωποι ευγενικοί. Είναι ένα άνετο και ήσυχο μέρος για να ζεις. Η ΑΕΚ Λάρνακας είναι ένας σύλλογος σοβαρός, οργανωμένος, με πολύ καλές υποδομές και μέσα για δουλειά. Το πρωτάθλημα έχει καλές ομάδες και καλούς ποδοσφαιριστές και τον τελευταίο καιρό ξοδεύονται περισσότερα χρήματα με την έλευση διάφορων επενδυτών. Έχω άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο».

Για το αν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι στην Κύπρο:

«Οι περισσότεροι από τους κατοίκους της Κύπρου μοιάζουν πολύ στον χαρακτήρα, είναι Έλληνες και πολύ παθιασμένοι. Υπάρχουν ομάδες όπως ο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια που έχουν τους περισσότερους οπαδούς. Ο δικός μας σύλλογος είναι σχετικά νέος, αφού ιδρύθηκε 1994, αλλά γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Έχουμε και το δικό μας γήπεδο, κάτι που δεν συνηθίζεται στην Κύπρο. Ο κόσμος είναι πολύ παθιασμένος όταν είναι στο γήπεδο και βλέπει παιχνίδι, πανηγυρίζει, ουρλιάζει, διαμαρτύρεται. Στα πλέι οφ χάσαμε ένα παιχνίδι στην Πάφο και ήρθαν να μας ζητήσουν εξηγήσεις. Είναι παθιασμένοι με την ομάδα τους στην Κύπρο».

Για το τι πρωταθλήματα παρακολουθούν συνήθως οι Κύπριοι:

«Εκεί παρακολουθούν όλοι το Κυπριακό πρωτάθλημα και μετά, με τη σειρά, το Ελληνικό, το Ισπανικό, το Αγγλικό και το Ιταλικό πρωτάθλημα. Εκεί σχεδόν όλοι έχουν την ομάδα τους στην Κύπρο, την ομάδα τους στην Ελλάδα, στην Ισπανία, στην Αγγλία».

Για το πως φαντάζεται το μέλλον του στην ομάδα: «Έχω μια συνάντηση με τον σύλλογο που είναι σε εκκρεμότητα, η προσδοκία μου παραμένει η ίδια, θέλω συνεχίσω να αναπτύσσομαι και να συνεχίσω να ζω αυτήν την προσωπική και επαγγελματική εμπειρία. Πάντα ήμουν ανταγωνιστικός, νικητής και στην ομάδα το αντιλαμβάνονται, οπότε τώρα θα πρέπει να κάνουμε προσπάθεια για να αναπτυχθούμε και να βελτιωθούμε. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Θα ήθελα να μείνω στην ιστορία της ΑΕΚ κατακτώντας το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της, ξέροντας ότι υπάρχουν ομάδες με ψηλότερο προϋπολογισμό από τον δικό μας».

Δείτε ΕΔΩ τη συνέντευξη του.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ: Δυνατό ΒΙΝΤΕΟ ενόψει Ομόνοιας!-ThemaSports
19/04 @ 18:29

ΑΕΚ: Δυνατό ΒΙΝΤΕΟ ενόψει Ομόνοιας!

Ντομπάρει με δυνατό βίντεο η ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια.

ΑΕΚ Λάρνακας: 30 χρόνια Ζωής και 100 χρόνια Ιστορίας-ThemaSports
19/04 @ 15:00

ΑΕΚ Λάρνακας: 30 χρόνια Ζωής και 100 χρόνια Ιστορίας

Το 1994 έγινε μια συνένωση ψυχών και αισθημάτων των ανθρώπων

ΑΕΚ: Τα τρία ραντεβού με την... ιστορία!-ThemaSports
18/04 @ 23:00

ΑΕΚ: Τα τρία ραντεβού με την... ιστορία!

Στην ΑΕΚ ζουν και αναπνέουν για τον πρώτο τελικό πρωταθλήματος...

Δημητρίου: «Νίκη από ατόφιο χρυσάφι - Ήταν δωρεάν καρδιογράφημα το χθεσινό παιχνίδι»-ThemaSports
15/04 @ 13:27

Δημητρίου: «Νίκη από ατόφιο χρυσάφι - Ήταν δωρεάν καρδιογράφημα το χθεσινό παιχνίδι»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της δραματικής νίκης της ομάδας του επί του Άρη στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Δημητρίου: «Να ενημερώσω πως είμαστε όλοι καλά, ήταν ένα δωρεάν τεστ αντοχών για όλους»!-ThemaSports
15/04 @ 11:35

Δημητρίου: «Να ενημερώσω πως είμαστε όλοι καλά, ήταν ένα δωρεάν τεστ αντοχών για όλους»!

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της τεράστιας εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με... δραματικό μάλιστα τρόπο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ