ThemasportsΟ Μπρεντ Πέτγουεϊ διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία του δεύτερου τελικού θεωρώντας πως ο Ολυμπιακός αδικήθηκε.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ εξέφρασε δημόσια τη δυσφορία του για τη διαιτησία στον δεύτερο τελικό της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Ο Αμερικανός πρώην άσος των «ερυθρόλευκων», που ζει μόνιμα στην Ελλάδα, θεωρεί πως τα κριτήρια στα σφυρίγματα ήταν διαφορετικά.
«Βλέπω τα ίδια σκ@@@ κάνουν οι διαιτητές! Δίνουν 8.000 φάουλ στον Παναθηναϊκό και τρία στον Ολυμπιακό», ανέφερε ο Πέτγουεϊ μέσω Twitter.
Πηγή: sport-fm.gr
Ολοκληρώθηκε απόψε η Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου της Νέας Σαλαμίνας με συμμετοχή πέραν των 100 μελών, όπου εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Πάρη Ανδρέου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/05 @ 14:10
Αυτοί είναι οι οκτώ διαιτητές που επιλέχθηκαν από την Euroleague για να σφυρίξουν στο Final Four της διοργάνωσης.
08/05 @ 08:17
Οι Νικς το έκαναν ξανά! Παρά το -20 στο σκορ, πέτυχαν επική ανατροπή για δεύτερο συνεχόμενο ματς απέναντι στους Σέλτικς και με το 91-90 πήραν προβάδισμα 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής.
08/05 @ 08:05
Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ ήταν ασταμάτητος, η Οκλαχόμα Σίτι διέλυσε τα κοντέρ με 149-106 απέναντι στο Ντένβερ και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των ημιτελικών της Δύσης!
07/05 @ 22:24
Ο Κεραυνός είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στην τελική φάση των πλέι-οφ για το Πρωτάθλημα της ECOMMBX Basket League.
07/05 @ 00:01
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε σκυλίσια άμυνα με αδιανόητο πάθος, έπνιξε 75-67 την Εφές στη... λάβα του ΟΑΚΑ και έκανε check-in για Άμπου Ντάμπι, βάζοντας πλώρη για το όγδοο αστέρι!
07/05 @ 00:05
Προκρίθηκε στο 13ο Final 4 της ιστορίας του ο Παναθηναϊκός, 7o για τον Αταμάν!
BEST OF THEMASPORTS