Αποχαιρέτησε την Παρτίζαν ο Ουρόσεβιτς και έρχεται Λεμεσό!

Αποχαιρέτησε την Παρτίζαν ο Ουρόσεβιτς και έρχεται Λεμεσό!

O Σλόμπονταν Ουρόσεβιτς, ο 29χρονος αριστερός μπακ και τέως πλέον αρχηγός της Παρτίζαν Βελιγραδίου, μέσω ανάρτησής του αποχαιρέτησε τη σερβική ομάδα και έρχεται στην Κύπρο για τον Άρη.

Αναλυτικά:

«Ήταν τιμή μου να υπερασπιστώ τα χρώματα αυτού του συλλόγου για πεντέμισι χρόνια και να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για όλα, όλους τους προπονητές και το επιτελείο που ήταν δίπλα μας ανεπιφύλακτα όλα αυτά τα χρόνια! Φεύγω, αλλά θα μείνω πάντα μαζί σου και θα υποστηρίζω την Παρτιζάν μου με όλη μου την καρδιά. Αυτό δεν είναι αντίο, ελπίζω να σας ξαναδώ!».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ολυμπιακός, μεταγραφές: 100.000.000 ευρώ τα τελευταία επτά χρόνια – Αυτές είναι ακριβότερες πωλήσεις στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ολυμπιακός, μεταγραφές: 100.000.000 ευρώ τα τελευταία επτά χρόνια – Αυτές είναι ακριβότερες πωλήσεις στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ακόμα μία μεγάλη πώληση με τη μεταγραφή του Τζολάκη στη Χαλ να αγγίζει τα 23.300.000 ευρώ και ξεπέρασε τα 100.000.000 έσοδα από μεταγραφές τα τελευταία επτά χρόνια. Αυτές είναι οι ακριβότερες πωλήσεις στην ιστορία του.