Έτοιμη να ανακοινώσει τον Μάντισον η Νιούκαστλ

Έτοιμη να ανακοινώσει τον Μάντισον η Νιούκαστλ

Η Νιούκαστλ θεωρεί δεδομένη την απόκτηση του Τζέιμς Μάντισον τη θερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς γίνεται λόγος για προφορική συμφωνία με τον ατζέντη του διεθνή άσου, η οποία θα επισημοποιηθεί την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ ο Εντι Χάου επιμένει για την απόκτηση του διεθνή μεσοεπιθετικού από τη Λέστερ και η διοίκηση προσφέρει 54 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. 

Οι «ανθρακωρύχοι» ήθελαν να αποκτήσουν τον Μάντισον και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η Λέστερ απάντησε αρνητικά στην πρόταση από την ομάδα της βόρειας Αγγλίας.

Ο διεθνής άσος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μετά τον υποβιβασμό της Λέστερ, και εκτός από τη Νιούκαστλ, έχει πρόταση και από την Τότεναμ, αλλά προτιμά το «Σεντ Τζέιμς Παρκ». 

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το απόλυτο... δίμηνο (;) τουρνουά: Επανάσταση και μουντιαλικό όραμα για το δικαίωμα στο όνειρο στο τραπέζι της FIFA!

Το απόλυτο... δίμηνο (;) τουρνουά: Επανάσταση και μουντιαλικό όραμα για το δικαίωμα στο όνειρο στο τραπέζι της FIFA!

Το πρώτο Μουντιάλ με το νέο format των 48 ομάδων εξελίσσεται κατά γενική ομολογία με θετικά δείγματα γραφής και η επιτυχία του μέχρι το τέλος, ίσως είναι αιτία να περάσει σχετικά σύντομα στην ιστορία, αφού στο όνομα της ίσης ευκαιρίας στο όνειρο της συμμετοχής και της ισχυροποίησης των αδύναμων, εξετάζεται το ενδεχόμενο διεξαγωγής διοργάνωσης με 64 (!) ομάδες.

BEST OF THEMASPORTS