ΠΑΦΟΣ FC: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματέους Νταβό!

ΠΑΦΟΣ FC: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματέους Νταβό!

Η Πάφος Fc ανακοίνωσε την απόκτηση του Matheus Alvarenga de Oliveira.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΦΟΣ FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Matheus Alvarenga de Oliveira, γνωστού ως «Davó», σε μορφή δανεισμού για μια σεζόν.
 
Ο 23χρονος Davó (16/08/1999), είναι ένας πολυθεσίτης παίκτης, που παίζει κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης.
 
Ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι στις ομάδες νέων της Guarani FC στη Βραζιλία, ανεβαίνοντας σταθερά στην Α’ ομάδα. Στη συνέχεια, έδειξε το ταλέντο του σε εξέχοντες ομάδες όπως οι Corinthians, Philadelphia Union, EC Bahia και Cruzeiro EC. Τελευταία του σεζόν αυτή με την EC Bahia, όπου συνέβαλε σημαντικά στην άνοδό της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, πετυχαίνοντας 10 τέρματα και 4 τελικές πάσες (ασίστ) σε 40 εμφανίσεις.
 
Καλωσορίζουμε τον Davó στην οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα συνεισφέρει θετικά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα για την ερχόμενη σεζόν.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: «Υπήρχαν φυσαλίδες, είπαμε για πλάκα πως ήταν αλιγάτορας» - Η ανατριχιαστική μαρτυρία για την 31χρονη που κατασπαράχθηκε σε ποτάμι στη Φλόριντα

ΒΙΝΤΕΟ: «Υπήρχαν φυσαλίδες, είπαμε για πλάκα πως ήταν αλιγάτορας» - Η ανατριχιαστική μαρτυρία για την 31χρονη που κατασπαράχθηκε σε ποτάμι στη Φλόριντα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές της 31χρονης Μπρίτανι Κλαρκ, η οποία έχασε τη ζωή της έπειτα από επίθεση αλιγάτορα σε ποτάμι της Φλόριντα μπροστά στα μάτια του συντρόφου της.