Ο πρόεδρος της Αλ Αχλί στο Λονδίνο για τον Ριγιάντ Μαχρέζ

Ο πρόεδρος της Αλ Αχλί στο Λονδίνο για τον Ριγιάντ Μαχρέζ

Ο πρόεδρος της ομάδας Σαουδικής Αραβίας, Αλ Αχλί, Γουαλίντ Μουάθ, φέρεται να βρίσκεται στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί την πιθανή μεταγραφή του εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι, Ριγιάντ Μαχρέζ.

Ακόμα ένα μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των Σαουδαράβων. Σύμφωνα με το CBS Sports ο πρόεδρος τη Αλ Αχλί επισκέφτηκε το Λονδίνο την Τρίτη (6/06) στην προσπάθειά του υπογράψει τον Ριγιάντ Μαχρέζ. Το συμβόλαιο του Αλγερινού με τη Μάντσεστερ Σίτι λήγει το 2025, αλλά φαίνεται να βρίσκεται στο ραντάρ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο 32χρονος πραγματοποίησε καλή σεζόν με τους «Πολίτες» σκοράροντας 15 γκολ και 13 ασίστ σε 47 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ο φόργουορντ της Σίτι είναι το πιο πρόσφατο όνομα υψηλού προφίλ που συνδέεται με την Σαουδική Pro League.

Ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Ν' Γκόλο Καντέ πηγαίνουν στην Αλ Ιτιχάντ, ενώ ο Ανταμά Τραορέ φέρεται να συμφώνησε με τους πρωταθλητές Σαουδικής Αραβίας. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν πιέζεται να πουλήσει τον Μαχρέζ, δεδομένου ότι απομένουν δύο χρόνια στο συμβόλαιό του. Ωστόσο, ο Αλγερινός δεν ήταν σταθερά βασικός υπό τον Καταλανό κόουτς αυτή τη σεζόν.

 

Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πόσα χρήματα κέρδισε το 2025 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Πόσα χρήματα κέρδισε το 2025 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Εξαιρετικό αποδεικνύεται το 2025 για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς πέρα από τα σπουδαία αγωνιστικά νέα όπως η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδος στο EuroΒasket μετά από 16 «πέτρινα» χρόνια και οι επιχειρηματικές του περιπέτειες -έξω από τα παρκέ- στέφονται με απόλυτη επιτυχία, ενισχύοντας τα ποσά στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.