Φεστιβάλ γκολ και... κλείδωσε η δεύτερη θέση - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ πλέι οφ
Τα ματς της 35ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος α΄ κατηγορίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τον προγραμματισμό: «Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον προγραμματισμό. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και με νέους παίκτες».
Για τις αποχωρήσεις: «Είναι παίκτες που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα ή πέρασαν τα χρόνια και έκλεισε το κεφάλαιο. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Μαργκάσα και Τιάγκο. Η θητεία τους έκλεισε με απόλυτη επιτυχία».
Για τους διεθνείς: «Οι ποδοσφαιριστές εξαργυρώνουν τη δουλειά τους, έπειτα από την απόδοση τους, η κλήση των παιδιών στις Εθνικές τους είναι μία δικαίωση».
Για τον Κίσσα: «Σημαντική ανανέωση για εμάς. Ανήκει στην κατηγορία των ηγετών εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Το ζήτημα της ανανέωσης ήταν θέμα χρόνου, δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου».
Για τις προτάσεις σε ποδοσφαιριστές: «Δεν δεχτήκαμε καμία πρόταση για κάποιον παίκτη. Υπάρχει μόνο το ότι ακούγεται, τίποτα παραπάνω».
Για την προετοιμασία: «Έχουμε αποφασίσει για την προετοιμασία. Θα πάμε στη Βουλγαρία από 19 έως 30 του Ιούλη και πιο συγκεκριμένα στο Μπάνσκο, αλλά σε διαφορετικό προπονητικό κέντρο. Ο κ. Χριστοδούλου εξετάζει το θέμα του βοηθού και τον περιμένουμε να πάρει απόφαση».
Για τις μεταγραφές: «Ο προπονητής έχει ξεκινήσει δουλειά καιρό τώρα, δεν εξαρτάται από εμάς το κομμάτι των μεταγραφών. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να βρίσκονται στα οικονομικά μας επίπεδα, γίνονται διεργασίες και προχωρούμε με σταθερά βήματα. Η δουλειά συνεχίζεται απρόσκοπτα από τους ανθρώπους της ομάδας».
Για τα έξοδα του καλοκαιριού: «Υπάρχουν πολλά έξοδα και μηδενικά έσοδα αυτούς τους μήνες. Θα περιμένουμε τα διαρκείας και μία κλήρωση για ένα αεροπορικό εισιτήριο που θα είναι η έκπληξη προς τον κόσμο μας».
Για την πολυκοσμία στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» τη νέα σεζόν: «Θα υπάρξει όντως πολυκοσμία στο γήπεδο μας, αφού θα αγωνιστούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τρεις ομάδες, εμείς, ο Οθέλλος και η ΑΕΖ. Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα με τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, όμως μας προβληματίζει η χρήση του γηπέδου. Πάντως, είναι σημαντικά έσοδα για εμάς αυτές οι φιλοξενίες των ομάδων. Έχουμε ανάγκη εκείνα τα χρήματα, τα οποία θα μας βοηθήσούν να βγάλουμε μία δύσκολη σεζόν».