ThemasportsΣτη συνολική προσπάθεια του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης στη συνέντευξη Τύπου του πρώτου τελικού, λέγοντας ότι οι πράσινοι θα συνεχίσουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση στη σειρά.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ευχαριστημένος από την εικόνα και από την προσπάθεια της ομάδας του Game 1 με τον Ολυμπιακό, ο Χρήστος Σερέλης εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει περισσότερη διάρκεια στην απόδοση του στη συνέχεια της σειράς των τελικών της Basket League για να διεκδικήσει τουλάχιστον μία νίκη.
Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε και στο φάουλ που χρέωσαν οι διαιτητές τον Αγραβάνη στον Βεζένκοβ, λέγοντας πάντως ότι θέλει να δει περισσότερη εμπιστοσύνη και από τον κόσμο της ομάδας του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης:
"Αφήσαμε τον Ολυμπιακό να σκοράρει πολύ εύκολα στο πρώτο δεκάλεπτο. Είχαμε πει ότι πρέπει να έχουμε υπομονή, για να ακολουθήσουμε το πλάνο και να έχουμε ξεκάθαρη άποψη για τη συνέχεια της σειράς. Αν μπορεί αυτό το πλάνο να μας οδηγήσει κάπου.
Επιθετικά αργήσαμε, στο β' μέρος βρήκαμε καλύτερες φάσεις και χρόνο με το χρόνο μειώναμε τη διαφορά. Περάσαμε σε ένα κρίσιμο σημείο μπροστά, σε ένα σημείο ιδανικό για το μπρέικ, δυστυχώς όμως δεν κρατήσαμε το προβάδισμα, είχαμε ένα ελεύθερο σουτ από τον Γκριγκόνις και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Ήρθαμε για να αποδείξουμε ότι δεν θα είναι τόσο εύκολη η σειρά όσο πολλοί πίστευαν. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, δυνατοί, συγκεντρωμένοι από την αρχή και με καθαρό μυαλό για 40 λεπτά. Το μπάσκετ είναι παιχνίδι που κρίνεται στις τελευταίες κατοχές.
Σφυρίχθηκε ένα φάουλ στο μηδέν, δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ή δεν ήταν. Θα δούμε το πλάνο, τι πρέπει να διορθώσουμε για να μην έχουμε νεκρά διαστήματα. Δεν πρέπει να συμβεί αυτό στο ΟΑΚΑ, πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς αμυντικά και επιθετικά.
Δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν υποψιασμένος. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι το ίδιο δύσκολο παιχνίδι και θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο αν είχαμε κερδίσει απόψε. Οι παίκτες και οι προπονητές ήταν πολύ έμπειροι. Πιστεύω ότι μας δίνει αυτοπεποίθηση το αποψινό ματς, να πιστέψει και ο κόσμος παραπάνω αυτή την προσπάθεια. Η σεζόν δεν είναι επιτυχημένη, σίγουρα όμως δεν πάμε να παίξουμε με κάτω τα χέρια σε κανένα παιχνίδι".
Πηγή: sport24.gr
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, μετά το τέλος του αγώνα στην «ΑΕΚ Αρένα» με αντίπαλο την Παρτιζάν, για τον Α' προκριματικό του Europa League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/07 @ 23:33
Ο Εβάν Φουρνιέ κάνει giveaway και δίνει τρεις φανέλες σε οπαδούς του Ολυμπιακού που είχαν δώσει το παρών στην άφιξή του στην Ελλάδα πέρυσι.
08/07 @ 20:53
Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας επέλεξε να διατηρήσει άπαντες στο... σκοτάδι και σε αγωνία αναφορικά με το μέλλον του, τις πιθανότητες παραμονής στο Ντένβερ ή τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.
05/07 @ 15:57
Η σπουδαία συμφωνία ανάμεσα στους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον εφοπλιστή Παναγιώτη Τσάκο για χορηγική συνεργασία θα ανακοινωθεί επίσημα την Τετάρτη.
02/07 @ 19:24
Ο Εργκίν Αταμάν ανακοίνωσε την προεπιλογή της Τουρκίας για το Ευρωμπάσκετ του 2025, με όλα τα μεγάλα «αστέρια» της χώρας να βρίσκονται μέσα σε αυτή.
26/06 @ 09:08
Ο Βινίσιους τζούνιορ χάρισε φανέλα της Βραζιλίας στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος απάντησε με χιούμορ για το μέγεθος! Η ξεχωριστή φιλία δύο σούπερ σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού
25/06 @ 22:20
Η Equipe αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της ότι η συμμετοχή του Εβάν Φουρνιέ στο φετινό EuroBasket με την εθνική Γαλλίας, είναι αμφίβολη.
BEST OF THEMASPORTS