Κι άλλη πώληση ο Άρης! Φεύγει για Πολωνία ο Μπένγκτσον...
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sportbladet, η Λεχ Πόζναν έχει συμφωνήσει με τον Άρη Λεμεσού για την αγορά του Λέο Μπένγκστον.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου, αλλά στο τέλος αγχώθηκε έως ότου κερδίσει τον Παναθηναϊκό.
Στη flash interview της ΕΡΤ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τι πήγε λάθος και δεν "τελείωσε" το παιχνίδι νωρίτερα, ενώ τόνισε πως η σειρά δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο νομίζουν κάποιοι.
Αναλυτικά όσα είπε στη flash interview της ΕΡΤ:
"Ήμασταν νευρικοί στο πρώτο παιχνίδι. Αδικαιολόγητα για μένα. Οδηγούσαμε το παιχνίδι. Χάσαμε τόσα πολλά λέι απ στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνβει στο -7. Όσο δεν τεελιώναμε το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός ήλπιζε. Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Δεν θεωρούμε πως ο Παναθηναϊκός είναι εύκολος αντίπαλος. Η πρώτη νίκη μετράει. Δεν είπε κανείς ότι η σειρά είναι εύκολη. Κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν τη σειρά ως εύκολη, αλλά δεν είναι έτσι. Ο Παναθηναϊκός είναι ευχαριστημένος να παλεύει τα παιχνίδια. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Θα είμαστε έτοιμοι".
Πηγή: sport24.gr