Υπόκλιση Εμπαπέ σε Μέσι: «Επτά Χρυσές μπάλες»

Υπόκλιση Εμπαπέ σε Μέσι: «Επτά Χρυσές μπάλες»

Μπορεί οι δρόμοι τους να χωρίζουν, αφού ο Λιονέλ Μέσι έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την Παρί, ωστόσο ο Κιλιάν Εμπαπέ υποκλίθηκε στον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Μετά την... πικρή φιέστα των Παριζιάνων, με εντός έδρας ήττα 3-2 από την Κλερμόν, ο Γάλλος επιθετικός έκανε live στα social media και γυρνώντας την κάμερα προς τον «Λέο» είπε: «Λιονέλ Μέσι. Επτά Χρυσές Μπάλες. Εκεί είναι».

Ο Μέσι αντέδρασε με ένα μάλλον αμήχανο χαμόγελο στα λόγια του συμπαίκτη του, ο οποίος παρότι του... στέρησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ δεν έχει κρύψει ποτέ τον θαυμασμό του και απόλαυσε τη συνεργασία τους στο Παρίσι για δύο χρόνια.

 Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΠΑΟΚ: Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ τον 2ο τελικό του FIBA Europe Cup (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΠΑΟΚ: Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ τον 2ο τελικό του FIBA Europe Cup (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε (21:00) την Μπιλμπάο στη Χώρα των Βάσκων για τον δεύτερο τελικό του FIBA Europe Cup, θέλοντας να σηκώσει το τρίτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο! Θυμίζουμε ότι στον πρώτο τελικό που έγινε στο «Παλατάκι», η Ελλαδική ομάδα νίκησε με 79-73.