Σε δέκα μέρες αρχίζει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν και σε τρεις εβδομάδες από σήμερα η αποστολή θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Πρόθεση και στόχος των «πράσινων» είναι μέχρι τότε να έχουν γίνει 2-3 βασικές προσθήκες, με προτεραιότητα να αποτελεί η ενίσχυση στα χαφ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών που θα ανεβάσουν την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ. Ο Οντρέι Λινγκρ παραμένει ψηλά στη λίστα για τη θέση του μεσοεπιθετικού, αφού θεωρείται πως μπορεί να λύσει τα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παίζοντας σε διάφορες θέσεις και προσφέροντας γκολ. Οι προσπάθειες της Σλάβια να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει σε έναν χρόνο, έχουν πέσει στο κενό και μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κάποια πρόταση από μεγάλο πρωτάθλημα, πράγμα που κρατά τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι για την απόκτησή του. Η υπόθεση χρειάζεται υπομονή, αλλά στο «τριφύλλι» δεν θα περιμένουν… όλο το καλοκαίρι τον Τσέχο διεθνή, γι’ αυτό και εξετάζουν-υπό άκρα μυστικότητα-κι άλλες περιπτώσεις.

Παράλληλα, έχει ενταθεί και η αναζήτηση στόπερ, αφού αυτή τη στιγμή σίγουροι για τη θέση είναι μόνο οι Σένκεφελντ και Μάγκνουσον. Κάποια σενάρια κυκλοφόρησαν για τον Φραν Βέλεθ, ο οποίος μετά την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη από την Αλ Φατέχ δεν είναι και τόσο… ασφαλής στη Σαουδική Αραβία. Ο Ισπανός διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους «πράσινους», ενώ θυμίζουμε πως έκανε τον Φεβρουάριο στο Κορωπί αποθεραπεία από έναν τραυματισμό. Ο ίδιος έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να επιστρέψει, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι, ενώ είναι σε ισχύ για έναν ακόμη χρόνο το πολύ υψηλό συμβόλαιό του.

Sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!-ThemaSports
25/04 @ 18:47

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσπαθεί να βρει το ιδανικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, έχοντας δοκιμάσει πέντε διαφορετικά «ζευγάρια». Ποια είναι τα... αποτελέσματα τους.

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 18:22

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, η απίστευτη στήριξη του κόσμου, οι ιστορικές φανέλες και, βέβαιως, οι πανηγυρισμοί και τα… ντεσιμπέλ! Η «κιτρινόμαυρη» παρακάμερα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!-ThemaSports
25/04 @ 16:06

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!

Sold-out σε κάτι παραπάνω από δύο ώρες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αφού εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:42

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες σε Λαμία και Χαριλάου!

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:28

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!

Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της OPAP Arena η ΑΕΚ, νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε στο +4, κάνοντας μεγάλο βήμα τίτλου.

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»-ThemaSports
24/04 @ 22:07

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη, για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ