Πόλυς Χαραλάμπους

Μόλις διάβασα τον χαιρετισμό του «Βασιλιά» κατά την προχθεσινή εκδήλωση των Βραβεύσεων της χρονιάς, θυμήθηκα το γνωστό τραγούδι του Μηλιώκα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Που έχει τίτλο, «να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες». Η αλήθεια είναι ότι πάνε κάμποσα χρόνια που μας το φωνάζουν και ηχεί στ’ αυτιά μας, το εν λόγω άσμα.

Πάνε χρόνια που κάνουν τα δικά τους και δεν τους αγγίζει κανείς, ούτε το μικρό δαχτυλάκι τους. Για να σας είμαι ειλικρινής, ούτε τώρα πιστεύω, ότι θα γίνει οτιδήποτε…

Θα περιοριστούμε ξανά (όπως αρκετές φορές) σε ντόρο (μερικών ημερών) στα ΜΜΕ και στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Καθόλου δεν μας ξάφνιασε ο ηγέτης της Ομοσπονδίας, που επέλεξε (με εύσχημο η αλήθεια τρόπο) να παινέψει το σπίτι του, για να μην πέσει να τον πλακώσει.

Ξέροντας ότι είναι δυνατός, μέσα σ’ αυτό, με δεδομένο ότι δεν τολμά κανείς να τα βάλει μαζί του.

Εδώ και αρκετές μέρες, έχουν γίνει τόσο σοβαρές καταγγελίες για τους φακέλους που εξαφανίστηκαν στα συρτάρια του «Παλατιού» και δεν εμφανίστηκε ούτε μια ομάδα, να εκφράσει (έστω για τα μάτια του κόσμου) την ανησυχία της, για το ότι δυσφημίζεται το ποδόσφαιρο.

Να διαχωρίσει τη θέση της, για το ότι κάποιοι σημαδεύουν τις τράπουλες, με σκοπό το οικονομικό όφελος.

Να δείτε ότι σε κάποια στιγμή, όλοι αυτοί που «λυμαίνονται» και διαχειρίζονται τις τύχες του Βασιλιά των Σπορ στη νήσο, θα βγουν να μας πουν να τους στήσουμε και ανδιάντα για την τεράστια προσφορά τους!

Αναμένουμε πάντως, με μεγάλο ενδιαφέρον, τα στοιχεία που θα παρουσιάσει ο ηγέτης της Ομοσπονδίας, για τους φακέλους που χάθηκαν και τι άλλο προνοεί το σχέδιο αντιμετώπισης των «στημένων» στο πρόγραμμα της νέας τριετίας.

*Τα μηνύματα που έστειλε ο Σοφοκλέους, στην ομήγυρη των πολιτικών που ήταν στην αίθουσα, ήταν «πιασάρικα» για πολλούς. Για τον υπογράφοντα εντάσσονται στο πλαίσιο του «λαικισμού» που συνηθίζουν να κάνουν οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες.

Μοιάζουν με καραμέλα που πιπιλούσαν παλιά οι παράγοντες, η αναφορά του, για τα παιδιά που αθλούνται στις ακαδημίες. Να ρωτήσουμε τον πρώην ηγέτη της ΑΕΛ, πόσο σωστά λειτουργούν οι υποδομές (γηπεδικές εγκαταστάσεις και άλλα) και σε πόσες ομάδες, δίδουν μεγάλη σημασία στα παιδιά που «φοιτούν» στις ακαδημίες τους. Πέραν του ότι σε κάποιες εξ αυτών, παίρνουν κονδύλια επιχορήγησης των ακαδημιών, και τα "ρίχνουν" στον προϋπολογισμό των επαγγελματικών τους ομάδων.     

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΗΓΕΝΕΙΣ-ThemaSports
27/04 @ 22:00

ΓΗΓΕΝΕΙΣ

Τις τελευταίες αγωνιστικές κυρίως στα ματς του β' γκρουπ αναμένεται ότι θα δούμε ρεκόρ παρουσίας γηγενών ποδοσφαιριστών.

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ