Πώς η ΑΕΚ έχει καταφέρει να είναι αρκετά βήματα μπροστά απ’ όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες και πώς καλείται να εκμεταλλευτεί όλη την δουλειά που έχει κάνει

Ακολουθήστε μας στο Google news



Η ΑΕΚ συνεχίζει να απολαμβάνει τις δάφνες από την κατάκτηση του νταμπλ και παράλληλα δουλεύει για τη νέα σεζόν. Ήδη η Ένωση έχει κάνει μία μεταγραφή με την αγορά του Σταύρου Πήλιου από τον ΠΑΣ Γιάννενα και προχωράει.

Η ΑΕΚ έχει ένα μεγάλο αβαντάζ σε σχέση με τις άλλες ομάδες (Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ): Δεν έχει μπροστά της ένα… βουνό να ανέβει μεταγραφικά. Δεν χρειάζεται ριζικές αλλαγές στο ρόστερ και έχει μία στρωμένη ομάδα. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός έχει χάσει τον Κουρμπέλη κι άλλους παίκτες από το περσινό ρόστερ του, ο ΠΑΟΚ θέλει πολλές μεταγραφές και ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμη καν προπονητή!

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό γκρουπ μέσα στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με το ρόστερ να είναι πολύ δυνατό! Για παράδειγμα, αν… αύριο είχαμε ευρωπαϊκό ματς η ΑΕΚ είναι ικανή ακόμα και τώρα να κατεβάσει μία ενδεκάδα που θα μπορούσε να σταθεί καλά στην Ευρώπη.  Με απλά λόγια η ΑΕΚ έχει και την πολυτέλεια του χρόνου και του έτοιμου δυναμικού, αυτή τη στιγμή.

Δεδομένα, πάντως, η ΑΕΚ θα ενισχυθεί. Μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε τη Δευτέρα (29/5), πως θα γίνει ό,τι ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα και πως θα γίνουν 4-5 μεταγραφές. Μέσα σε αυτές δεν είναι ο Πήλιος. Ο 22χρονος αριστερός μπακ έρχεται για το ροτέισον. Οι 4-5 μεταγραφές αφορούν παίκτες πιο έτοιμους αγωνιστικά.

Από τη Δευτέρα, όταν και ο Ματίας Αλμέιδα επιστρέψει στην Αθήνα μετά από ολιγοήμερες διακοπές στα ελληνικά νησιά και πριν αποχωρήσει για την Αργεντινή, θα τεθούν επί τάπητος τα πάντα με τη διοίκηση και έπειτα θα τρέξουν.

Ένα επίσης πολύ καλό νέο είναι ότι τα στελέχη της ΑΕΚ, με επικεφαλή τον Παναγιώτη Κονέ, έχουν κάνει μία εξαιρετική μεταγραφική προεργασία. Έχουν τσεκαριστεί πολλοί παίκτες και μάλιστα σε όλες τις θέσεις. Παίκτες είτε νεαροί σε ηλικία και με προοπτικές, είτε μεγαλύτεροι και πιο έτοιμοι, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Το ατού της ΑΕΚ είναι πως δεν βιάζεται και ήδη έχει δουλέψει μεταγραφικά, ούσα έτοιμη για τα πάντα. Αυτό που θα επιδιώξει ο σύλλογος το καλοκαίρι είναι να αναβαθμίσει το ρόστερ, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη για την ευρωπαϊκή φετινή της περιπέτεια, έχοντας ως βασικό στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League και ταυτόχρονα να μεγαλώσει το ροτέισον προκειμένου να εμφανιστεί το ίδιο ικανή στην Ελλάδα να κατακτήσει πάλι το νταμπλ. Αυτό το αβαντάζ που «πατάει» πάνω στη δουλειά που έχει γίνει από τον Αλμέιδα και τη διοίκηση, πρέπει ο σύλλογος να την εκμεταλλευτεί στο 100% και με τις 4-5 ποιοτικές μεταγραφές που θα γίνουν να παρουσιαστεί μία ακόμη καλύτερη ΑΕΚ την επόμενη σεζόν.

www.bnsports.gr  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:42

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες σε Λαμία και Χαριλάου!

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:28

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!

Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της OPAP Arena η ΑΕΚ, νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε στο +4, κάνοντας μεγάλο βήμα τίτλου.

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»-ThemaSports
24/04 @ 22:07

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη, για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Μπλόκο από Άρη και ο Ολυμπιακός έχασε έδαφος στο Βικελίδης!-ThemaSports
24/04 @ 21:36

Μπλόκο από Άρη και ο Ολυμπιακός έχασε έδαφος στο Βικελίδης!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Το στραβοπάτημα των ερυθρόλευκων μειώνει αισθητά τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Αλαφούζος για τον διαιτητή στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς, Στάβρεφ;»-ThemaSports
24/04 @ 20:51

Αλαφούζος για τον διαιτητή στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς, Στάβρεφ;»

Πυρά κατά του διαιτητή Κατσικογιάννη που διηύθυνε το Λαμία-ΠΑΟΚ, εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος.

ΑΕΚ: Με Αραούχο στην 11άδα κόντρα στον Παναθηναϊκό-ThemaSports
24/04 @ 19:44

ΑΕΚ: Με Αραούχο στην 11άδα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 20:30 τον Παναθηναϊκό στην Νέα Φιλαδέλφεια και πριν από λίγο έγινε γνωστή η 11άδα της Ένωσης, με την έκπληξη να ακούει στο όνομα του Σέρχιο Αραούχο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ