Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για τον Σάντσες που συμφώνησε με ΑΕΚ Λάρνακας

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για τον Σάντσες που συμφώνησε με ΑΕΚ Λάρνακας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον Φακούντο Σάντσες για την προσφορά του στο τριφύλλι και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Η ΑΕΚ Λάρνακας θα είναι ο νέος σταθμός του Φακούντο Σάντσες.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σήμερα επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Αργεντίνο μπακ και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Φακούντο Σάντσες.

Ο Αργεντινός αμυντικός αγωνίστηκε για τρία χρόνια στο Τριφύλλι, καταγράφοντας 66 συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκίνηση στο ΓΣΠ: Εντυπωσιακό pyro show και τραγούδια για τους ΑΠΟΕΛίστες που «έφυγαν» από τη ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκίνηση στο ΓΣΠ: Εντυπωσιακό pyro show και τραγούδια για τους ΑΠΟΕΛίστες που «έφυγαν» από τη ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσιακό pyro show από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι με συνθήματα και τραγούδια τίμησαν τη μνήμη των ΑΠΟΕΛιστών που έφυγαν από τη ζωή.

BEST OF THEMASPORTS