Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη Χριστόφορος Μιχαηλούδης μίλησε στον Sport FM 104.0.
Ακολουθήστε μας στο Google news
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Για το πρωτάθλημα και τη συνέχεια: «Το χαρήκαμε ως ομάδα, όμως ξεκινάει η δουλειά για τη νέα χρονιά. Αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα. Πέρασαν κάποιες μέρες, όταν δουλεύαμε για τη φιέστα, το καταλάβε κάπως καλύτερα. Στα γραφεία της UEFA θα γίνει αντιληπτό, όταν βγει το χαρτάκι του Άρη στα προκριματικά του Champions League».
Για Κακόριν: «Καταρχάς, να πούμε ότι την ερώτηση για Κακόριν την δεχόμασταν καιρό. Ο παίκτης είναι με υποσχετική από τη Φιορεντίνα. Ποια ομάδα δεν θα ήθελε έναν τέτοιο παίκτη στο ρόστερ; Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, πρέπει να δούμε με τη Φιορεντίνα κάποια δεδομένα. Όσο κοντά είμαστε, το ίδιο και μακριά με την υπόθεση. Θα μας απασχολήσει το ζήτημα για μερικές μέρες. Στις 25/6 ξεκινά η προετοιμασία στη Λετονία και επιθυμούμε να έχουμε το μεγαλύτερο υλικό στη διάθεση μας. Το σίγουρο είναι ότι το πρώτο στάδιο θα γίνει στη Λετονία και βλέπουμε μετά, θα παίξει ρόλο και ο ευρωπαϊκός αντίπαλος. Θα έχουμε τρεις ευκαιρίες για να περάσουμε σε ομίλους, άρα μας ενδιαφέρει αρκετά. Υπάρχει δρόμος, η προσοχή μας εστιάζεται στο ρόστερ».
Για την πρόκληση του Champions League και την ξεκούραση: «Ο πρώτος προκριματικός θα ήταν δύσκολος, ευτυχώς το γλιτώσαμε ως ομάδα. Μας έκανε τη χάρη η Ίντερ και τερμάτισε μέσα στη τετράδα της Serie A. Οι ποδοσφαιριστές «τράβηξαν κουπί» και πήραν μέρες ξεκούρασης, οι οποίες είναι σημαντικές».
Για τους στόχους στην Ευρώπή: «Με μία πρόκριση είμαστε σε όμιλο. Το προνόμιο του πρωταθλητή είναι αυτό. Θέλουμε τη τύχη με το μέρος μας, υπάρχουν ομάδες δύσκολες στους ισχυρούς. Θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι ως ομάδα. Ο στόχος είναι να μπούμε σε κάποιον όμιλο, είναι ευκαιρία για τον Άρη που έδειξε ποιότητα και χαρακτήρα. Έχουμε τρεις ευκαιρίες, θέλουμε να τις εκμεταλευτούμε και κοιτάμε είσοδο σε οποιαδήποτε διοργάνωση της UEFA».
Για την ενίσχυση και τη λίστα προπονητή: «Ο προπονητής έχει στα πλάνα τις θέσεις, όμως κοιτάμε τις ευκαιρίες. Ο Άρης θέλει να μείνει στο πρωτάθλημα ως πρωταγωνιστής. Είμαστε εκεί ξεκινούμε από το «μηδέν», θέλουμε να επαναλάβουμε την καλή σεζόν, όμως δεν θα είναι αποτυχία εάν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα».
Για τα διαζύγια των παικτών: «Έφυγε ο Μονέ – Πακέ, οι υπόλοιποι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, άρα όταν υπάρξουν ανακοινώσεις θα μάθετε τα δεδομένα».
Ζωντανά η εξέλιξη των δύο ημιτελικών Final Four της EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε και ο Ολυμπιακός τη Μονακό!Στον πρώτο ημιτελικό η Φενέρ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 82-76. Στις 21:00 αρχίζει ο αγώνας του Ολυμπιακού.
Το LIVE:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/05 @ 11:11
Δείτε την ανακοίνωση του Άρη
23/05 @ 09:12
Ο Άρης Λεμεσού ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον αμυντικό της ομάδας από τη Μπουρκίνα Φάσο, Στιβ Γιαγκό μέχρι το 2027.
22/05 @ 15:15
Ανακοίνωση από τον Άρη για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Αλεξεϊ Νταζόρτσεφ.
22/05 @ 09:18
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σενεγαλέζο επιθετικό, Γιανίκ Γκομίς.
21/05 @ 19:19
Ο Άρης με ανάρτηση του θυμάται το πρώτο ιστορικό πρωτάθλημα το οποίο κατέκτησε η ομάδα σαν σήμερα το 2023.
21/05 @ 12:41
Ο 24χρονος διεθνής Πολωνός μέσος της ομάδας μας, Κάρολ Στρούσκι, έγινε το πιο πρόσφατο μέλος του κλαμπ των ποδοσφαιριστών μας που συμπλήρωσαν 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη.
BEST OF THEMASPORTS