Δημοσίευμα του gazzetta.gr αναφέρεται στο μέλλον του Μαμαντού Κανέ, ο οποίος ήταν δανεικός στην Πάφο από τον Ολυμπιακό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
Ο 26χρονος διεθνής Αφρικανός μέσος - που ανήκει στον Ολυμπιακό - έχει ενημερώσει τη διοίκηση της Πάφου ότι επιζητά την παραμονή του στην Κύπρο και τη νέα χρονιά.
Ο Μαμαντού Κανέ είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Πάφο, δίχως όμως να είναι εύκολο να μπορεί η κυπριακή ομάδα να τον αγοράσει από τον Ολυμπιακό.
Το πιθανότερο είναι - εάν μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή - να δοθεί ξανά εκεί δανεικός. Να ζητηθεί ένας νέος δανεισμός του. Τα ρεπορτάζ στην Κύπρο όταν είχε κλείσει ο Κανέ μιλούσαν για οψιόν αγοράς στα 2.5 εκατ. ευρώ. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να δώσει τέτοιο ποσό η Πάφος.
Ο ίδιος ο Κανέ σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Κύπρο έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος από τον εν λόγω σύλλογο και θέλει να μείνει στην Πάφο και τη νέα σεζόν. Όμως είναι 100% θέμα των ιδιοκτητών της ομάδας της Πάφου, που είναι εξωτερικό αυτό το διάστημα. Οριστικές και ουσιώδεις εξελίξεις θα υπάρξουν στις επόμενες 10 με 15 ημέρες όπου η Πάφος θα έχει και νέο τεχνικό διευθυντή και προπονητή. Στην Πάφο ο Κανέ είχε 37 αγώνες με 3 γκολ και στον Ολυμπιακό έχει παίξει σε 9 ματς και στον Ολυμπιακό Β' 2 αγώνες με 1 γκολ.
Προσπάθεια για την απόκτηση του Βέλικο Σίμιτς κάνει ο Απόλλωνας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/08 @ 19:24
Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Χουάν Κάρλος Καρσέδο στην Σερβία, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
18/08 @ 19:19
Φωτογραφίες από το γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα...
18/08 @ 12:00
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου Χριστόφορος Ματθαίου, ενόψει του αυριανού (19/08, 22:00) αγώνα με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, είπε όταν ρωτήθηκε για τον Νταβίντ Λουίζ, ότι μάλλον δεν θα είναι διαθέσιμους για τα ματς με τη Σερβική ομάδα.
18/08 @ 11:49
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου Χριστόφορος Ματθαίου, ενόψει του αυριανού (19/08, 22:00) αγώνα με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα για τα πλέι-οφ του Champions League.
18/08 @ 08:45
Αναχωρεί σήμερα το πρωί (18/08, 09:00) για το Βελιγράδι η αποστολή της Πάφος FC, ενόψει της αυριανής (19/08, 22:00) πρώτης μάχης με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, για τα πλέι-οφ του Champions League.
18/08 @ 07:27
Επειδή πριν μερικές εβδομάδες, η πρωταθλήτρια Πάφος FC, έφερε στο λιμανάκι της πόλης τον Νταβίτ Λουίς, έγινε αναδημοσίευση σε Ελλαδικά Μέσα, χθεσινή αναφορά κυπριακής ιστοσελίδας, ότι προσπαθούν να αποκτήσουν και τον Έντισον Καβάνι…
BEST OF THEMASPORTS