Themasports

Oι απουσίες δεν επηρέασαν την Εθνική Ανδρών που στους δυο αγώνες με τα Νησιά Φερόες στους αγώνες για το Silver League Ανδρών πέτυχε αντίστοιχες νίκες και στην ουσία προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε πανέτοιμη και επικράτησε στους δυο αγώνες με 3-0 και 3-0 κάτι που ικανοποίησε απόλυτα και τον τεχνικό της Εθνικής μας Νίκο Ζαλμά.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μιλώντας μετά την άφιξη της αποστολής δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις μας στα Νησιά Φερόες λέγοντας ότι «έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει να κερδίσουμε δηλαδή και τους δυο αγώνες με 3-0 και να προοκριθούμε».

Ο κ. Ζαλμάς τόνισε ότι μπορεί να φάνηκε εύκολη η αποστολή μας, αλλά δεν ήταν αφού είχαμε δύσκολο ταξίδι.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε ότι από την Τρίτη θα αρχίσει η προετοιμασία για τoυς δυο αγώνες με τη Λετονία στην Ρίγα στις 13 και 14 Ιουνίου 2023 όπου θα κριθεί η θέση μας στη βαθμολογία και ο αντίπαλός μας στην ημιτελική φάση όπου θα αντιμετωπίσουμε είτε την Ουγγαρία είτε την Αυστρία στις 24 ή 25 Ιουνίου και 28 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο της CEV ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην έδρα της ομάδας που θα τερματίσει στη 2η θέση του Ομίλου της.

Η Κύπρος στα Νησιά Φερόες αγωνίστηκε με τους: Oδυσσέας Σαββίδης (Ε.Ν.Π.), Νικόλας Χαραλαμπίδης (Νέα Σαλαμίνα), Κανάρης Παπάς (Ομόνοια), Ανδρέας Μπέης, (Αναγέννηση Δερ.) Μάριος Στρουγκάρεβιτς (VBCTLC Weiz), Κωνσταντίνος Σκορδής (Παφιακός), Δημήτρης Καρκίδης (Ε.Ν.Π)., Άγγελος Αλεξίου (Ομόνοια), Αντώνης Μαυρομμάτης (Ομόνοια), Μάριος Νικολάου (Νέα Σαλαμίνα), Ανδρέας Χριστοφόρου (Ανόρθωσις), Μιχαήλ Κανάρης (Ο.Π.Α.Θ. Περσέας).

Από ιστοσελίδα Κ.Ο.ΠΕ.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!-ThemaSports
22/04 @ 20:33

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

To σήκωσε ξανά ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι νίκησαν στου Ρέντη 3-2 τον Παναθηναϊκό που επέστρεψε από 2-0 και πανηγυρίζουν το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους!

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!-ThemaSports
20/04 @ 21:08

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με άνεση από το "Μελίνα Μερκούρη" με 3-0 σετ, χάλασε την "ερυθρόλευκη" φιέστα και παράτεινε την αγωνία για την κατάκτηση της Volley League γυναικών.

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!-ThemaSports
18/04 @ 20:34

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!

Ζωντανός για τίτλο ο Παναθηναϊκός! Σε ένα ματς με δυο ανατροπές στο Μετς, οι «πράσινοι» επικράτησαν στο tie break του Ολυμπιακού (3-2 σετ) και πάνε για την τελευταία τους «ζαριά» στου Ρέντη!

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
17/04 @ 19:44

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έφυγε θριαμβευτής με 3-1 σετ (19-25, 25-18, 23-25, ) από την έδρα του Παναθηναϊκού, κάνοντας το 2-0 στου τελικούς της Volley League Γυναικών και ψάχνοντας μία ακόμα νίκη για τον τίτλο!

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!-ThemaSports
16/04 @ 21:22

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!

Μετά το πρωτάθλημα, κατέκτησε και το Κύπελλο πετόσφαιρας Γυναικών η Ολυμπιάδα Νεάπολης.

Ολυμπιακός αποφασισμένος για πρωτάθλημα, κόλλησε στον τοίχο τον Παναθηναϊκό-ThemaSports
15/04 @ 19:00

Ολυμπιακός αποφασισμένος για πρωτάθλημα, κόλλησε στον τοίχο τον Παναθηναϊκό

Έβγαλε... άσους από το μανίκι ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πάρτι στου Ρέντη με 16-0 επιτυχημένα σερβίς, επικράτησαν 3-0 του Παναθηναϊκού και απέχουν μια νίκη από τον τίτλο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ