Themasports

Η Βουλιαγμένη πάλεψε ηρωικά για ένα ημίχρονο (5-5), όμως τελικά υποτάχθηκε στην ανώτερη Προ Ρέκο και έμεινε εκτός τελικού Champions League με σκορ 12-8!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Έσβησε το όνειρο για τη Βουλιαγμένη!

Η ελληνική ομάδα τα έδωσε όλα, όμως το εμπόδιο της πανίσχυρης Προ Ρέκο αποδείχθηκε ανυπέρβλητο, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 12-8 και να μείνει εκτός τελικού Champions League.

Οι Ιταλοί θα διεκδικήσουν απέναντι στη Νόβι Μπέογκραντ την τρίτη συνεχόμενη και 11η συνολικά κούπα, ενώ για τον ΝΟΒ υπάρχει και ο μικρός τελικός με την Μπαρτσελονέτα, το Σάββατο (3/6, 20:00)!

Φοβερή στο πρώτο ημίχρονο η Βουλιαγμένη, που έφτασε μέχρι και στο 2-4 βάζοντας δύσκολα τους Ιταλούς.

Η «καταστροφή» ήρθε στο τρίτο οκτάλεπτο, όταν η Ρέκο έβαλε πέντε αναπάντητα γκολ και ουσιαστικά «καθάρισε» τη νίκη.

Φοβερή εμφάνιση έκανε για τους νικητές ο Ετσενίκε με 3 γκολ. Αξιέπαινη προσπάθεια από τον Παπασηφάκη, που έβαλε 2, και τον Νικολαΐδη, που σκόραρε μία φορά και κέρδισε δύο πέναλτι.

Το ματς

Η Βουλιαγμένη μπήκε δυνατά βγάζοντας δύο άμυνες και παίρνοντας προβάδισμα με φαρμακερό σουτ του Καλογερόπουλου για το 1-0. Ο Νικολαΐδης κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάμπης Τρούλος, γράφοντας το 2-0 για τον ΝΟΒ, με τον Ζάλανκι να εκμεταλλεύεται τον παίκτη παραπάνω και να μειώνει σε 2-1. Οι Γενοβέζοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ στον παίκτη παραπάνω, με τον Χάλοκ να ισοφαρίζει σε 2-2, όμως ο Παπασηφάκης απάντησε με καταπληκτικό διαγώνιο σουτ για το 3-2 του πρώτου οκταλέπτου.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου, ο Νικολαΐδης κέρδισε ξανά πέναλτι και ο Παπασηφάκης το έβαλε για το 4-2, με τη Βουλιαγμένη να βγάζει εντυπωσιακές άμυνες και να κρατάει χαμηλά τη Ρέκο. Η ιταλική ομάδα παρέμεινε αποτελεσματική στον παραπάνω και μείωσε σε 4-3 με τον Ετσενίκε, με τον Γούτχεντ να απαντάει με τον ίδιο τρόπο για το 5-3. Ο Φοντέλι έπιασε κοιμώμενη την άμυνα του ΝΟΒ και μείωσε εύκολα σε 5-4, ενώ ο Ετσενίκε λίγο αργότερα ισοφάρισε σε 5-5 στον παραπάνω.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η Ρέκο προηγήθηκε για πρώτη φορά με τον Φοντέλι να σημειώνει το 5-6, και ο Γιούνγκερ έβαλε πέναλτι για το 5-7 των Ιταλών. Ο Κανέλα πρόλαβε το ρολόι και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-8, βάζοντας «ταφόπλακα» στα όνειρα της ελληνικής ομάδας, με τον Χάλοκ λίγο αργότερα να γράφει το 5-9. Ο Κανέλα με γκολ που αρχικά δεν μέτρησε αλλά επικυρώθηκε μέσω VAR, έγραψε το τελικό 5-10 του τρίτου οκταλέπτου.

Στην τέταρτη περίοδο, ο Αλαφραγκής με παλικαρίσιο σουτ μείωσε γρήγορα σε 6-10, σκοράροντας μετά από ώρα για τη Βουλιαγμένη. Η ιταλική απάντηση ήρθε άμεσα, με τον Ετσενίκε να βάζει και τρίτο προσωπικό γκολ για το 6-11 και τον Ντι Φούλβιο να πετυχαίνει ένα πολύ εύκολο τέρμα για το 6-12. Ο Νικολαΐδης έβαλε το πρώτο του προσωπικό γκολ, το πιο ωραίο στο ματς, για το 7-12, ενώ ο 19χρονος Αλμύρας μείωσε σε 8-12.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-5, 5-10, 8-12.

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

Προ Ρέκο: Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Ζάλανκι 1, Κανέλα 2, Γιούνγκερ 1, Φοντέλι 2, Πρεσιούτι, Ετσενίκε 3, Ίβοβιτς, Γκράτα, Λόντσαρ, Χάλοκ 2, Νέγκρι.

Πηγή: sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Καρολίνα Πελενδρίτου!-ThemaSports
21/04 @ 22:56

Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Καρολίνα Πελενδρίτου!

Κάνοντας μία εξαιρετική κούρσα, αγγίζοντας το ατομικό της ρεκόρ, η Καρολίνα Πελενδρίτου τερμάτισε πρώτη στον τελικό των 50μ. ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Μαδέιρα.

Με γκολ οκτώ δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, ο Παρνασσός έκανε το 3-1 επί της Sabbianco Ανόρθωση-ThemaSports
20/04 @ 20:04

Με γκολ οκτώ δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, ο Παρνασσός έκανε το 3-1 επί της Sabbianco Ανόρθωση

Με τέρμα του Χάιντουκ, οκτώ δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, ο Παρνασσός κέρδισε με 28-27 την Sabbianco Ανόρθωση, στον πρώτο τελικό της σειράς στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας, που έγινε στο στάδιο «Κυριάκος Πίσσης».

Εκδικήθηκε τη Ματαρό και έκλεισε ραντεβού με τη Σαμπαντέλ στον μεγάλο τελικό του Champions League ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
20/04 @ 16:57

Εκδικήθηκε τη Ματαρό και έκλεισε ραντεβού με τη Σαμπαντέλ στον μεγάλο τελικό του Champions League ο Ολυμπιακός!

Πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός επικράτησε 16-12 της Ματαρό και θα προσπαθήσει να κατακτήσει το τέταρτο Champions League της ιστορίας του, στον μεγάλο τελικό με τη Σαμπαντέλ.

Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου-ThemaSports
19/04 @ 12:43

Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου

Από τη Μαδέιρα, όπου θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Καρολίνας Πελενδρίτου για το 2024. Η Τρις Χρυσή Παραολυμπιονίκης, στη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 μέχρι τις 28 Απριλίου, θα αγωνιστεί σε δυο κατηγορίες.

Ξεκινούν οι μάχες για ανάδειξη του πρωταθλητή στο Χάντμπολ-ThemaSports
19/04 @ 11:29

Ξεκινούν οι μάχες για ανάδειξη του πρωταθλητή στο Χάντμπολ

Στη μάχη για κατάκτηση του φετινού τίτλου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας μπαίνουν Παρνασσός και Sabbianco Aνόρθωση, με τη σειρά των παιχνιδιών της τελικής φάσης να αρχίζει το Σάββατο, 20 Απριλίου, στο στάδιο «Κυριάκος Πίσσης», στις 16:30. Η ομάδα του Στροβόλου ξεκινάει με προβάδισμα τη διαδικασία, καθώς προηγείται με 2-1 στις νίκες, με την πρωταθλήτρια να αναδεικνύεται στα πέντε νικηφόρα αποτελέσματα.

Στην Κύπρο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σάμπο 2024 για U20, U18 και U16!-ThemaSports
19/04 @ 10:38

Στην Κύπρο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σάμπο 2024 για U20, U18 και U16!

Η απόλυτη εμπιστοσύνη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σάμπο (FIAS) προς την αντίστοιχη Κυπριακή Ομοσπονδία, αποδεικνύεται γι΄ άλλη μια φορά, με την παραχώρηση στη χώρα μας, της ευθύνης διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σάμπο 2024 για Cadets (U16), Youth (U18), Junior (U20) και Combat Σάμπο για Juniors (U20)!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ