Themasports

Υπήρξε... ζεστό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ροντρίγκ Μπομπουά, όμως όλα δείχνουν ότι ο Γάλλος γκαρντ ανανεώνει με την Εφές!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν το... όπλο του Παναθηναϊκού στην υπόθεση Μπομπουά, ο κοινός ατζέντης Μίσκο Ρασνάτοβιτς φαινόταν πως θα έπαιζε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη, ωστόσο η Αναντολού Εφές μετά την εντυπωσιακή φετινή χρονιά του Γάλλου (10,8 πόντους σε 25' κατά μέσο όρο στην Euroleague, σουτάροντας με το... εξωπραγματικό 48,6% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου) δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον αφήσει.

Ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ στα 35 του χρόνια κι έπειτα από 5 χρόνια στην Εφές δεν φέρεται διατεθειμένος να φύγει από την ομάδα του και όλα δείχνουν πως θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Κωνσταντινούπολη, μετά την βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσαν χθες βράδυ οι Τούρκοι.

Μια απόφαση που μάλλον δεν… έριξε από τα σύννεφα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού δεδομένου ότι ο Μπομπουά φαινόταν να έχει ρίξει… άγκυρα εδώ και χρόνια στην Πόλη, να έχει προσαρμοστεί πλήρως στην Εφές και να μην επιζητά νέα κίνητρα στην καριέρα του.

Η υπόθεση έχει κλείσει όπως όλα δείχνουν για τον Παναθηναϊκό, που ικανοποίησε τα «θέλω» του Αταμάν καταθέτοντας μια μεγάλη πρόταση για τον Μπομπουά, ωστόσο ήδη έχει προχωρήσει στις επόμενες επιλογές που έχει δώσει ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού».

Πηγή: sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπορίς Ντιαό: H μορφή στη δαγκεροτυπία-ThemaSports
16/04 @ 14:12

Μπορίς Ντιαό: H μορφή στη δαγκεροτυπία

Χάλκινες πλάκες εμποτισμένες με ιώδιο διαμορφώνουν μέσω αναθυμιάσεων φωτοευαίσθητο ιωδίδιο του αργύρου.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός πράξη... 7η για φέτος, απόψε στο ΟΑΚΑ-ThemaSports
15/04 @ 09:57

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός πράξη... 7η για φέτος, απόψε στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό (20:15, ΕΡΤ3) για την 3η αγωνιστική της του Top-6 της B' φάσης της Basket League.

Νίκη για την ΑΕΛ επί του Απόλλων-ThemaSports
08/04 @ 21:52

Νίκη για την ΑΕΛ επί του Απόλλων

Με νίκη για την Payabl. EKA ΑΕΛ, επί του Απόλλωνα, άνοιξε η αυλαία για την 3η αγωνιστική στη 2η φάση της ΟΠΑΠ Basket League.

Διά πυρός Γουίλιαμς-Γκος και... σιδήρου Ράιτ ο Ολυμπιακός νίκησε το Περιστέρι-ThemaSports
07/04 @ 17:12

Διά πυρός Γουίλιαμς-Γκος και... σιδήρου Ράιτ ο Ολυμπιακός νίκησε το Περιστέρι

Με ένα φορτσάτο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Περιστερίου bwin, επικρατώντας 91-83, για το 2/2 στο Top 6 της Stoiximan Basket League.

Ο Αταμάν το... έκανε ξανά: «ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ» τον Παναθηναϊκό, ακριβώς όπως το είχε κάνει στην Εφές!-ThemaSports
06/04 @ 12:01

Ο Αταμάν το... έκανε ξανά: «ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ» τον Παναθηναϊκό, ακριβώς όπως το είχε κάνει στην Εφές!

Ο Εργκίν Αταμάν επανέλαβε μια τρομερή... ανατροπή του βαθμολογικού ταμπλό, «εκτοξεύοντας» τον Παναθηναϊκό Aktor με τρόπο παρόμοιο με εκείνον που είχε φέρει εις πέρας στην Αναντολού Εφές.

ΞΕΦΡΕΝΟΙ πανηγυρισμοί Γιαννακόπουλου-Αταμάν μετά το σπουδαίο διπλό του Παναθηναϊκού στο Μόναχο!-ThemaSports
06/04 @ 00:10

ΞΕΦΡΕΝΟΙ πανηγυρισμοί Γιαννακόπουλου-Αταμάν μετά το σπουδαίο διπλό του Παναθηναϊκού στο Μόναχο!

Εργκίν Αταμάν και Δημήτρης Γιαννακόπουλος πανηγύρισαν ξέφρενα το μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μπάγερν στο Μόναχο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ