Φέρνει στην Κύπρο παίκτη που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό! Η ανακοίνωση του deal...

Φέρνει στην Κύπρο παίκτη που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό! Η ανακοίνωση του deal...

Την καταρχήν συμφωνία με τον 33χρονο (07/03/1990) Αργεντινό δεξιοπόδαρο αμυντικό, Φακούντο Σάντσες για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η ΑΕΚ!

Ο παίκτης αναμένεται στην Κύπρο πριν την έναρξη της προετοιμασίας, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 33χρονο (07/03/1990) Αργεντινό δεξιοπόδαρο αμυντικό Facundo Sanchez για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την ολοκλήρωση της μεταγγραφής.

O Facundo Sanchez τις τρεις τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, όπου και πραγματοποίησε 65 συνολικά συμμετοχές και σκόραρε 2 γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του και την CA Colon (5 συμμετοχές) και ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά στις Defensa y Justicia (30 συμμετοχές, 1 γκολ), Club Atletico Tigre (60 συμμετοχές, 6 γκολ) και Estudiantes de La Plata (142 συμμετοχές, 12 γκολ)».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Κέιν: «Είμαι καλύτερα από ποτέ και θέλω να πάρω το Champions League με την Μπάγερν - Λατρεύω τον Μουρίνιο»

Κέιν: «Είμαι καλύτερα από ποτέ και θέλω να πάρω το Champions League με την Μπάγερν - Λατρεύω τον Μουρίνιο»

Ο Χάρι Κέιν μίλησε στη Marca για την προσπάθεια της Μπάγερν να κατακτήσει το Champions League, τα 73 γκολ της περσινής σεζόν, τη Χρυσή Μπότα, τον Μουρίνιο, τη Ρεάλ και τη ζωή του στο Μόναχο.