Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, στις 31 Μαΐου, η Lemesos Volleyball πραγματοποίησε την ετήσια τελετή βράβευσης της στο Κλειστό Γήπεδο Λυκείου Πολεμιδιών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

H εκδήλωση είχε επίκεντρο τους αθλητές και τις επιτυχίες τους για τη σεζόν 2022-2023 και σηματοδοτούσε τον θρίαμβο των κοριτσιών στις κατηγορίες K14, K16 και K18, καθώς και την εξαίρετη επίδοση των αγοριών.

Τα κορίτσια και των τριών κατηγοριών K14, K16 και K18 αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή τους και την αθλητική τους ακεραιότητα. Τρία πρωταθλήματα για τα κορίτσια της Lemesos Volleyball, κάτι που έχει συμβεί μόνο τρείς φορές στα χρονικά των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων Κοριτσιών. Τα αγόρια της κατηγορίας K16 κατέκτησαν την 3η θέση, επιδεικνύοντας εξαιρετική απόδοση στο πρωτάθλημα.

Η τελετή βράβευσης ήταν μια ευκαιρία για τους αθλητές, τους προπονητές και τους φίλους της Ομάδας να γιορτάσουν μαζί τις επιδόσεις και τις κατακτήσεις τους κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη χαρά και περηφάνια.

Η Lemesos Volleyball ευχαριστεί θερμά τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και φίλους της Ομάδας για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Ευχαριστεί τους χορηγούς για την υποστήριξή τους σε όλη την επιτυχημένη πορεία της.

Η Lemesos Volleyball συνεχίζει να αναπτύσσεται, με στόχο να συνεχίσει το κύμα των επιτυχιών της και να εμπνεύσει νέους Κύπριους αθλητές να ακολουθήσουν το πάθος του βόλεϊ. 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!-ThemaSports
22/04 @ 20:33

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

To σήκωσε ξανά ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι νίκησαν στου Ρέντη 3-2 τον Παναθηναϊκό που επέστρεψε από 2-0 και πανηγυρίζουν το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους!

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!-ThemaSports
20/04 @ 21:08

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με άνεση από το "Μελίνα Μερκούρη" με 3-0 σετ, χάλασε την "ερυθρόλευκη" φιέστα και παράτεινε την αγωνία για την κατάκτηση της Volley League γυναικών.

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!-ThemaSports
18/04 @ 20:34

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!

Ζωντανός για τίτλο ο Παναθηναϊκός! Σε ένα ματς με δυο ανατροπές στο Μετς, οι «πράσινοι» επικράτησαν στο tie break του Ολυμπιακού (3-2 σετ) και πάνε για την τελευταία τους «ζαριά» στου Ρέντη!

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
17/04 @ 19:44

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έφυγε θριαμβευτής με 3-1 σετ (19-25, 25-18, 23-25, ) από την έδρα του Παναθηναϊκού, κάνοντας το 2-0 στου τελικούς της Volley League Γυναικών και ψάχνοντας μία ακόμα νίκη για τον τίτλο!

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!-ThemaSports
16/04 @ 21:22

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!

Μετά το πρωτάθλημα, κατέκτησε και το Κύπελλο πετόσφαιρας Γυναικών η Ολυμπιάδα Νεάπολης.

Ολυμπιακός αποφασισμένος για πρωτάθλημα, κόλλησε στον τοίχο τον Παναθηναϊκό-ThemaSports
15/04 @ 19:00

Ολυμπιακός αποφασισμένος για πρωτάθλημα, κόλλησε στον τοίχο τον Παναθηναϊκό

Έβγαλε... άσους από το μανίκι ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πάρτι στου Ρέντη με 16-0 επιτυχημένα σερβίς, επικράτησαν 3-0 του Παναθηναϊκού και απέχουν μια νίκη από τον τίτλο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ