Πόλυς Χαραλάμπους

Διασκέδασαν με την ψυχή τους στον Άρη, το ανέβασμα τους στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου. Μετά την προχθεσινή καταπράσινη βραδιά στο γήπεδο «Άλφαμέγα», υπήρξε και after party (για όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια) σε πολυτελές παραλιακό ξενοδοχείο...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το αφεντικό λογικά έδωσε και «δωράκια» (βλέπε πριμ) για την τεράστια επιτυχία της Λεμεσιανής ομάδας.

Θα ξεκουραστούν για μερικές μέρες, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, προσεχώς θα συναντηθούν ξανά (όσοι συνεχίζουν και τη νέα σεζόν) για έναρξη της προετοιμασίας.

Η ομάδα θα έχει τις πρώτες ευρωπαικές της υποχρεώσεις στις 25 ή 26 Ιουλίου, ο Αλεξέι Σπιλέφσκι θα προσπαθήσει να την ετοιμάσει στον καλύτερο δυνατό βαθμό, για να μπορέσει να περάσει στον Γ’ προκριματικό της κορυφαίας διοργάνωσης.

Το κεφάλαιο που αφορά στο μέλλον του Αλεξάντερ Κακόριν, ξεχωρίζει στα ζητήματα προγραμματισμού. Στην παρούσα φάση, αυτό που βγαίνει είναι ότι ο Ρώσος άσος, σκέφτεται την επιστροφή του στην Φιορεντίνα.

Αν οριστικά αποφασίσει κάτι τέτοιο, οι διαχειριστές των πρωταθλητών, θα σεβαστούν την επιθυμία και θα κινηθούν να φέρουν άλλον παίχτη ψηλού επιπέδου. Θα του δώσουν χρόνο, περιμένοντας ότι στην πορεία, ενδεχομένως να αλλάξει το σκηνικό…

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα φετινά παθήματα, θα του... γίνουν μαθήματα;-ThemaSports
06/05 @ 14:05

Τα φετινά παθήματα, θα του... γίνουν μαθήματα;

Ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, εξέφρασε τα παράπονα του με αφορμή διαιτησίες της ομάδας του, αλλά και για τις τιμωρίες του από τον Αθλητικό Δικαστή, όμως θα πρέπει πρώτα απ' όλα να κάνει ο ίδιος αυτοκριτική για το πως κατάφερε να λείψει τόσα παιχνίδια από τον πάγκο της ομάδας του.

Μεγάλη υπόθεση για τον Άρη η διάρκεια-ThemaSports
01/05 @ 17:24

Μεγάλη υπόθεση για τον Άρη η διάρκεια

Μία αγωνιστική πριν από το τέλος του φετινού πρωταθλήματος και ο Άρης βρίσκεται στην 4η θέση, στο +1 από την Πάφο και κρατάει την τύχη στα χέρια του ενόψει της τελευταίας «στροφής», αφού αν κερδίσει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνει το συγκρότημα του Καρσέδο στο ματς με την Ομόνοια.

Άρης: «Τα καλύτερα έρχονται»-ThemaSports
01/05 @ 13:00

Άρης: «Τα καλύτερα έρχονται»

Συγχαρητήρια και μήνυμα από τον Άρη για την βράβευση στις 100 συμμετοχές του Σπιλέφσκι

Κάντο όπως τότε!-ThemaSports
01/05 @ 11:20

Κάντο όπως τότε!

Ο Άρης θα επιδιώξει να κλειδώσει την Ευρώπη όπως έπραξε και πριν δύο χρόνια

«Πρέπει να δούμε κάποιους παίκτες στην Α’ Κατηγορία της Κύπρου» (Βίντεο)-ThemaSports
01/05 @ 09:00

«Πρέπει να δούμε κάποιους παίκτες στην Α’ Κατηγορία της Κύπρου» (Βίντεο)

Δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη Κ15, Αλέξη Χριστοδούλου.

Δεν τους βγήκε ο αντί-Μπαμπίγκα… -ThemaSports
30/04 @ 08:49

Δεν τους βγήκε ο αντί-Μπαμπίγκα…

Πριν ο Σάβι Μπαμπίγκα κλείσει τυπικά στην Γαλλική Τουλούζ, είχαν έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Ήταν ο Πορτογάλος Έντι Σεμέδο, που ήρθε μέσα του Γενάρη από την Πολωνική Ραντόμιακ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ